Yhteistyökumppanit

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.

         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. Toimimme neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistamme franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

Olemme tarjonneet franchisingosaamistamme jo vuodesta 1994 lähtien.

       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi –sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.

   

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).

 

Nooa Säästöpankki

Tervetuloa Suomen parhaaseen yrittäjien pankkiin

Pienyrittäjät, oman yrityksensä patruunat, muodostavat Suomen talouden perustan. Säästöpankissa kohtelemme sinua ja yritystäsi myös sen mukaisesti. Autamme yritystäsi menestymään ja vaurastumaan. Meille jokainen yrittäjä ja yritys ovat tärkeitä. Sinulle se näkyy ensiluokkaisena palveluna.

Toimimme ympäri Suomea lähellä yrittäjiä. Paikalliset yrittäjäyhteisöt ovat tärkeitä kumppaneitamme, ja jaamme voitostamme osan järjestöille, jotka edistävät paikkakuntasi elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. 

Poplatek

Fiksumpi maksupääte

Poplatek on suomalainen maksupäätepalveluihin erikoistunut yritys. Teemme maksujen vastaanottamisesta helppoa, luotettavaa ja turvallista. 

Tehosta lisämyyntiä ja mittaa asiakastyytyväisyyttä maksupäätteellä. Poplatekin FlexiPOS-maksupäätesovellus luo aivan uusia mahdollisuuksia kaupankäyntiin.

Nordea

Yrittäjän pankki on aina avoinna

Tiesithän, että voit hoitaa suurimman osan yrityksen pankkiasioista myös puhelimitse tai verkkotapaamisessa. Nordea Business Centre tarjoaa henkilökohtaista palvelua vuorokauden ympäri. Asiantuntijamme auttavat esimerkiksi yrityksen maksuliikenteeseen, rahoitukseen, sijoitukseen, säästämiseen ja vakuutuksiin liittyvissä asioissa.

Auktorisoidut yhteistyökumppanit