Talousverkko -tilitoimistoketju laajenee Itä-Uudellemaalle

APL Balance Oy avaa maaliskuun alusta Suomen Talousverkko Oy:n franchise –tilitoimiston Porvoon Tarmolaan. Tilitoimistoyrittäjänä aloittaa KLT Anita Appel.

Porvooseen avattava tilitoimisto on Suomen Talousverkolle uusi aluevaltaus ja tukee ketjun kasvu-strategiaa Suomessa. Tällä hetkellä Talousverkolla on Uudenmaan alueella 14 tilitoimistoa. Markkinaosuutta pyritään kasvattamaan liiketoimintakauppojen ohella myös yksittäisiä tilitoimistoja avaamalla.- Ketjuyrittäjyys oli meille alusta lähtien itsestään selvyys. Pienyrittäjän resurssit kun eivät yksin riitä laadukkaan ja modernin tilitoimistopalvelun toteuttamiseen. Suomen Talousverkon avulla voimme tarjota asiakkaillemme modernin kirjapitopalvelun lisäksi myös talousjohdon konsultointi-, HRM- sekä ulkoistuspalveluja koko itäiselle Uudellemaalle jatkaa Anita Appel.

APL Balance Oy samaan aikaa myös Lahden talousalueelle

Talousverkko on valinnut APL Balance Oy:n jatkamaan Talousverkko –tilitoimiston toimintaa myös Lahdessa. Edellinen Lahden Talousverkko –yrittäjä Tanja Piensalmi on siirtymässä uusien haasteiden pariin ja Suomen Talousverkko Oy on ostanut Tanjan liiketoiminnan. Talousverkko haluaa edelleen jatkaa Lahden toimintaa yrittäjävetoisesti.

- Lahden liiketoiminnan jatkuminen APL Balance Oy:n toimesta varmistaa asiakkaittemme yrittäjälähtöisen palvelun jatkumisen Kanta-Hämeen talousalueella.Yrittäjyys on Talousverkon toiminnan selkäranka ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun, hyödyntäen kuitenkin samalla ketjun mukanaan tuomia sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksia, kommentoi Suomen Talousverkko Oy:n yrittäjäpalveluista vastaava Reija Härkönen.

Franchise News 3.3.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »