Raision Kotiapu liittyy Alina Hoivatiimiin

Raision alueella toimiva Raision Kotiapu siirtyy kaikkine liiketoimintoineen valtakunnallisen Alina Hoivatiimin osaksi. Kotisiivousta, hoiva- ja asiointiapua tarjoava yritys on osa Alinaa 15.5.2015 alkaen.

Kaikki Raision Kotiavun työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Alina Hoivatiimin palvelukseen.

”Alinaan liittyminen tarkoittaa sitä, että Raision Kotiavun asiakkaiden palvelut säilyvät ja monipuolistuvat. Myös henkilökunnan työpaikat pystytään turvaamaan”, toteaa yrittäjä Harri Jutila. Liiketoimintakaupan jälkeen Jutila keskittyy nyt rakennusalan yritykseensä.

Raision Kotiavun tarjoamat palvelut pysyvät ennallaan, mutta näitä tullaan kehittämään ja laajentamaan entistä laadukkaammiksi.

”Arvostan Raision Kotiavun työntekijöiden tekemää laadukasta työtä, ja toivon voivani auttaa työn sekä työolojen kehittämisessä jatkossa. Odotan uutta alkavaa yhteistyötä innolla”, kertoo Alina Hoivatiimin ketjujohtaja Satu Jäntti.

Kaupan ansiosta Alina Hoivatiimi saa nyt entistä vahvemman jalansijan Raisiossa. Franchising-periaatteella toimiva ketju aloitti toimintansa Raisiossa vuoden 2014 alussa. Yrittäjänä toimii lh Heidi Toivonen. 

Franchise News 8.5.2015

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »