Chalupa-ketju laajentuu Tampereelle uudella ravintolalla

Meksikolaistyylinen fast casual -ketju Chalupa avaa ravintolan Tampereelle torstaina 31.3. Ravintola on ketjun ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja ensimmäinen franchising-yrittäjän pyörittämä.

Franchising-yrittäjänä toimii Tero Pohja, jolla on Tampereella myös Kotipizza-ravintola. Chalupa-ketju on osa Kotipizza Groupia.

 ”Olen erittäin innoissani Chalupan avaamisesta. Olen ollut useita vuosia yrittäjänä ja Chalupa aloittaa kokonaan uuden luvun yrittäjätarinassani. On hienoa, että voin tuoda Tampereen ravintolavalikoimaan jotain uutta ja erilaista”, sanoo Chalupa-yrittäjä Tero Pohja. 

Meksikolaistyylistä ruokaa tarjoava Chalupa Oy on osa Kotipizza Groupia ja sen on tarkoitus laajentua franchising-periaatteella myös muualle Suomeen. Helsingissä on tällä hetkellä kolme ja Kauniaisissa yksi Chalupa-ravintola. Lisäksi Chalupa-tuotteita on tarjolla yhdessä Kotipizzan lounasravintolassa Helsingissä. 

”Tampereen avaus on meille merkittävä, koska se on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolinen Chalupa-ravintola. Uskomme, että Chalupan kaltainen freesi ja tuoreita raaka-aineita tarjoava ravintola saa Tampereella hyvän vastaanoton”, sanoo Chalupa-ketjun operatiivinen johtaja Amin Gharagozlu

Franchise News 30.3.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »