Uudenlainen R-kioski menestyy Suomessa – ”Kioskin suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme”

Uudenlaisella sairaalakioskin konseptilla toimiva R-kioski on menestynyt odotuksia paremmin Oulussa, R-kioskit omistava Reitan Convenience kertoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Reitan Convenience avasi vuosi sitten Pohjoismaissa kehitetyn uuden konseption mukaisen R-kioskin Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

”Oulun yliopistollisessa sairaalassa sijaitsevan kioskin suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme.  Henkilökunta on ollut tyytyväinen, kun esimerkiksi välipalatuotteita saa ostaa omasta talosta läheltä. Potilaille asioiminen tutussa kioskiympäristössä tuo piristystä päivään”, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo tiedotteessa.

Sairaaloissa sijaitsevissa R-kioskeissa on laaja ja monipuolinen palveluvalikoima. Asiakaspalautteen perusteella on satsattu erityisesti välipaloihin ja aterioihin, Reitan kertoo.

Reitan avasi tänään toisen sairaalakioski-konseptin mukaisen R-kioskin Suomessa Espoon uudessa sairaalassa.

”Tavoitteenamme on entisestään kasvattaa sairaaloissa sijaitsevien R-kioskien määrää ja neuvottelemme mielellämme yhteistyöstä sairaanhoitopiirien kanssa”, Rissanen sanoo tiedotteessa.

Alkuperäinen artikkeli ilmestynyt Talouselämässä 6.3.2017. Artikkeliin pääset tästä>>

Franchise News 6.3.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »