Kotipizza Group ehdokkaaksi European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group on valittu eurooppalaisen pörssiyrityskilpailun Star of 2017 -sarjan palkintoehdokkaaksi. Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat yltäneet toimialallaan poikkeukselliseen taloudelliseen menestykseen, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti.

Viidettä kertaa järjestettävässä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa palkitaan pörssiyrityksiä, jotka soveltavat liike-elämän parhaita käytäntöjä ja kannustavat menestyksekkäällä esimerkillään muita pk-yrityksiä listautumaan. Palkintoja jaetaan neljässä sarjassa.

European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun järjestävät Euroopan komissio, johtavat eurooppalaiset arvopaperipörssit sekä Euroopan pörsseihin listautuneiden yritysten etujärjestö EuropeanIssuers.

”Ehdokkuus Star of 2017 -sarjassa on suuri kunnia Kotipizza Groupille. Se osoittaa, että yrityksemme tarina ja viesti vastuullisuudesta on huomattu ja otettu hyvin vastaan myös kansainvälisesti”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

 

”Pk- ja kasvuyritykset ovat tärkeässä asemassa Euroopan talouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn rakentamisessa. On hienoa, että Kotipizza Group voi inspiroida nousevia tähtiä johtamaan toimintaansa tavoitteellisemmin ja hakemaan kasvua pääomamarkkinoilta”, Tervanen sanoo.

Tällä hetkellä Kotipizza Groupin omistuksesta noin 47 prosenttia on muilla kuin suomalaisilla sijoittajilla.

Kaikkien kilpailusarjojen voittajat julistetaan joukkoon European Small and Mid-Cap Awards 2017 -juhlagaalassa 22. marraskuuta 2017 Brysselissä.

Franchise News 6.9.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »