Fafa’s kasvoi kioskista 16 ravintolan ketjuksi – perustaja Doron Karavani yrittää nyt viedä falafelinsa Tukholmaan ja Lontooseen

Falafeleihin ja pitaleipiin erikoistunut pikaruokaketju Fafa´sin perustaja Doron Karavani  kehitti ruokalähettipalvelu Gastronautin ja toi Ben & Jerry´s -jäätelön Helsinkiin. Kun hän alkoi tehdä omalla reseptillä falafelpyöryköitä, ovelle muodostui jono.

Helsingin Sanomat kertoo Fafa´s -ketjun perustajan Doron Karavanin tarinan Gastronautista ja Ben & Jerry´sistä Fafa´siin. 

”Menestys ei johdu kasvisruokabuumista vaan työntekijöiden hyvästä fiiliksestä: vapaudesta pitää töissä lempipipoa ja soittaa sitä musiikkia, mistä tykkää.”

Muista ketjuista Fafa’s erottuu markkinointibudjetin pienuudella. Karavani ei mainosta. Hän sanoo kulttisuosion lähteneen aamuneljään venyvästä aukioloajasta. Fine dining -ravintoloiden henkilökuntaa tuli työpäivän jälkeen syömään, ja tähtiravintola Chef & Sommelierin sommelier Johan Borgar kiitti Facebookissa Jumalaa Fafa’sin olemassaolosta.

”Franchising takaa ydinkeskustan ulkopuolella sen, että kumppanit tuntevat oman alueensa. Fiilis tehdään rakennuksen ja alueen ehdoilla. Kalliossa on särmikkäämpi tunnelma kuin Kampin kauppakeskuksessa.”

Lue koko Helsingin Sanomien artikkeli täältä.

Franchise News 22.9.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »