McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari sai McDonald’sin arvostetuimman palkinnon

Ari Taivalsaari palkitaan huhtikuussa kansainvälisellä Fred L. Turner Golden Arch -palkinnolla, joka on korkein mahdollinen tunnustus, jonka McDonald’s-yrittäjä voi saada. 

Ari Taivalsaari on toisen polven McDonald’s-yrittäjä, jolle tulee tänä vuonna täyteen 20 vuotta McDonald’s-yrittäjänä.

Ari Taivalsaari on toisen polven McDonald’s-yrittäjä, jolle tulee tänä vuonna täyteen 20 vuotta McDonald’s-yrittäjänä. Nyt Taivalsaari palkitaan McDonald’sin arvostetulla Fred L. Turner Golden Arch -tunnustuksella. Tunnustus myönnetään McDonald’s-yrittäjille, jotka ovat esimerkillisiä johtajia sekä panostavat toiminnassaan henkilöstön hyvinvointiin ja erinomaiseen asiakaskokemukseen.

”Aria kiitetään erityisesti henkilöstönsä osallistamisesta sekä viestinnän, palautteen ja tiimityön merkityksen korostamisesta. Hän on luonut vahvan asiakaslähtöisen kulttuurin kaikkiin ravintoloihinsa. Hän on arvostettu jäsen organisaatiossa sekä edistää McDonald’s-yrittäjien toimintaa niin Suomessa kuin kansainvälisesti”, kertoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”Tällaista tunnustusta ei saavuteta yksin, vaan yhdessä. Siksi haluankin kiittää koko henkilökuntaamme siitä suunnattoman hienosta työstä, jonka he ovat tehneet oman työyhteisönsä ja asiakkaidemme eteen”, summaa yrittäjä Taivalsaari tunnelmiaan palkinnon saamisesta.

Taivalsaari omistaa yhteensä kahdeksan McDonald’s-ravintolaa Lahdessa, Hollolassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa. Hän työllistää yhteensä noin 340 työntekijää. Ensimmäisen McDonald’sinsa yrittäjä osti isältään Jyväskylässä vuonna 1998. Suomessa Taivalsaari valittiin Vuoden McDonald’s-yrittäjäksi jo kolmannen kerran viime vuoden lopussa.

McDonald’sin entisen toimitus- ja puheenjohtaja Fred L. Turnerin mukaan nimetyn palkinnon saa alle yksi prosentti McDonald’s-yrittäjistä. Tänä vuonna palkinnon saa 37 McDonald’s-yrittäjää, jotka on valittu maailmalla yli 5 000 ketjussa toimivan yrittäjän joukosta. Palkinnot jaetaan Orlandossa huhtikuussa.

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. +358 40 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com


Franchise News 7.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »