• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Suomen McDonald`s-ravintoloissa digitaaliset tilauskioskit ja pöytiintarjoilu lisääntyneet

Nyt jo 40:ssä Suomen McDonald’s  -ravintolassa voi ruoat tilata digitaalisista tilauskioskeista ja ruoat tarjoillaan pöytiin.

Yrittäjä Vesa Särkän omistama Kotkan McDonald`s -ravintola avasi ravintolansa 13.3. täysin uudistuneena laajan remontin, digitaalisten tilauskioskien ja pöytiintarjoilun myötä. Tämän jälkeen jo 40:ssä Suomen McDonald’s  -ravintolassa voi ruoat tilata digitaalisista tilauskioskeista ja ruoat tarjoillaan pöytiin.

Kotkan ravintolassa tehtiin mittava remontti ja ravintolasali sai uuden ilmeen. Lisäksi ravintolaan asennettiin uudet digitaaliset tilauskioskit, joiden avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan jatkossa aina heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Yrittäjä Vesa Särkkä on innoissaan uudistuksesta todeten: "Uudistus mahdollistaa entistä yksilöllisemmän palvelun ja toivon, että asiakkaamme ottavat uudistuksen tyytyväisenä vastaan”. Uudistuksen myötä Kotkan McDonald’s-ravintolaan palkataan 10 uutta työntekijää vakituisiin työsuhteisiin.

Franchise News 15.3.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta