• Facebook
  • x
  • Linkedin

Aija Heikkilä Alina -yrittäjäksi Turkuun

Aija Heikkilä aloittaa uutena Alina -yrittäjänä Turun seudulla kevään 2021 aikana. Alina -palvelut vahvistuvat näin entisestään Varsinais-Suomen alueella, sillä Heikkilästä tulee jo neljäs Alina -yrittäjä maakuntaan.

Aija Heikkilä valmistui sairaanhoitajaksi jo parikymmentä vuotta sitten.  Hän sai silloin myös tunnuksen hyvin suoritetuista opinnoista. ”Sairaanhoitajaliitto palkitsi minut stipendillä: ”Kurssin parhaiten sairaanhoitajaksi sopiva opiskelija.” Heikkilä tarkentaa. Heikkilä on työskennellyt sairaanhoitajana niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla monipuolisissa tehtävissä. Kokemusta on runsaasti myös kotihoidosta ja tehostetun palveluasumisen parista.

Heikkilällä on myös kaupallisen alan koulutus sekä alan työkokemusta. ”Ennen sairaanhoitajan uraani opiskelin merkonomiksi ja työskentelin erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä – myös yrittäjänä.” Heikkilä täsmentää.

Pitkään sairaanhoitajana työskennelleenä Heikkilä koki olevan oikea aika astua askel eteenpäin ja lähteä yrittäjäksi Alina -ketjuun.  ”Olen nähnyt vanhusten hoivan haasteiden kasvun hoivapalvelun eturintamassa työskennellessäni. Katson, että parhaiten saan vietyä käytäntöön omia ajatuksiani laadukkaan hoidon toteuttamisesta yrittäjänä ja osana laatuketjua.” 

Varsinais-Suomen alueella Alina -yrittäjänä aloittava Heikkilä on asunut elämänsä varrella eri puolilla Varsinais-Suomea ja tunteekin alueen hyvin. Hän ryhtyy Alina -yrittäjäksi yhdessä miehensä Karrin kanssa. Uusi yritys tarjoaa kaikkia Alina -palveluita aina siivouksesta sairaanhoitoon ja lapsista vanhuksiin.

”Tuon Alina -ketjuun erittäin vahvan kokemukseni vanhusten hoidosta ja muusta kotihoidosta. Nämä yhdistettynä aktiiviseen ja eteenpäin katsovaan asenteeseeni, uskon että pystymme ketjun vahvalla tuella aloittamaan yhden uuden menestystarinan, jossa kaiken ytimessä on asiakkaiden saama laadukas palvelu.” Heikkilä taustoittaa.

Franchise News 30.12.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta