• Facebook
  • x
  • Linkedin

Alina-ketjun toiminta laajenee Helsingissä - uutena yrittäjänä Babu Cham

Alina-yrittäjänä Helsingissä aloitti huhtikuun alussa sairaanhoitaja Babu Cham.

Helsingin seudun uusi Alina-yrittäjä Babu Cham on ennen Alina -yrittäjyyttään työskennellyt monipuolisesti lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävissä.

Alun perin Cham tuli Suomeen opiskelemaan terveystieteiden maisteriksi vuonna 2009. Tämän jälkeen hän opiskeli itsensä myös lähihoitajaksi Helsingissä ja myöhemmin vielä sairaanhoitajaksi. Chamin työura Suomessa alkoi Helsingin kaupungilla lähihoitajana kotihoidossa. Keikkatyö monipuolisuudessaan on tullut Chamille tutuksi työskennellessään Helsingissä kotihoidossa sekä lähihoitajana sekä sairaanhoitajana.

Chamin kiinnostus yrittäjyydestä sai alkunsa juuri kotihoidon kenttätyössä. Cham halusi perustaa oman yrityksen ja toimia itsenäisesti omien arvojensa mukaan, sekä luoda palvelu- ja hoitosuunnitelmia asiakaslähtöisesti. Tieto Alina-yrittäjyydestä tavoitti Chamin Alinan nettisivujen kautta, ja hän kiinnostui mahdollisuudesta toimia yrittäjänä ketjun tuella. Otettuaan yhteyttä Alinan rekrytointipäällikkö Terhi Castreniin syttyi todellinen hoivayrittäjyyden kipinä. Nyt Chamin Alina -yritys toimii Helsingin alueella tarjoten monipuolisia palveluja, joihin kuuluvat kotihoiva, kotisairaanhoito, kotityöpalvelut sekä lapsiperheiden kotipalvelut.

Tuore yrittäjä odottaa yrittäjyydeltä yrityksen monipuolista kehittämistyötä sekä palveluiden ja toiminnan käynnistämistä ja sujuvoittamista. Hän odottaa myös innolla yhteistyötä asiakkaiden sekä heidän omaistensa kanssa, sekä asiakkaiden arjen tukemista ja parantamista.

”Haluan tarjota asiakkailleni laadukasta hoitoa, jossa toteutuu yhteisymmärrys, kunnioitus, asiakkaan itsemääräämisoikeus sekä tasa-arvoinen kohtelu.”, Chamin kertoo.

Franchise News 28.4.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta