• Facebook
  • x
  • Linkedin

Alina-ketjun Yrittäjätutkinto -valmennus starttasi

Alina on kehittänyt yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa yrittäjilleen Alina Yrittäjätutkinto -valmennuksen osana Alina-Akatemiaa. Tavoitteena on jokaisen osallistujan kehittyminen "Alina-yrittäjästä Alina-ammattilaisyrittäjäksi". Koulutusohjelma starttasi ensimmäisellä ryhmävalmennusjaksolla 15.9.2022.

Alina Yrittäjätutkinto -valmennusryhmään osallistuu 16 yrittäjää. Valmennuksen tarkoituksena on tukea ketjun yrittäjiä liiketoimintansa kasvattamisessa ja kehittämisessä. Lisäksi valmennuksen tavoitteena on antaa yrittäjälle eväitä, jotta hän osaa johtaa yritystään, henkilöstöään ja omaa toimintaansa yrittäjänä.

Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta. Ryhmävalmennusta toteutetaan kaksipäiväisillä lähijaksoilla, joita on ohjelman aikana kaikkiaan neljä. Ryhmävalmennusjaksojen välillä oppimista tuetaan ohjatun itsenäisen työskentelyn ja pienryhmätapaamisten avulla. Kaikkien ryhmän 16 yrittäjän tavoitteena on valmennusohjelman aikana ja avulla suorittaa samalla virallinen Yrittäjyyden ammattitutkinto yritystoiminnan kehittämisen osaamisalalla.

Valmennuksen toteuttaa Franchise Business College yhteistyössä Business College Helsingin kanssa.

Ohjelman vastuuvalmentaja Essi Liljemark Franchise Business Collegesta iloitsee: ”On hienoa päästä starttaamaan Alinan valmennusohjelma! Kun kokonaisuus on suunniteltu alusta lähtien yhdessä Alina-tiimin kanssa, sillä pystytään vastaamaan kohdennetusti sekä osallistujien kehittymistoiveisiin että ketjun tavoitteisiin.”

Alina-ketjun toimitusjohtaja Satu Jäntti kokee valmennuksen tärkeäksi. ”Räätälöity valmennus on ketjun kannalta erinomainen asia, sillä ohjelman myötä valmennettavat pääsevät kehittämään omaa yrittäjyyttään sekä yrityksensä toimintaa konseptin mukaisesti.”, Jäntti toteaa.


Franchise News 27.9.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta