• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Ari Taivalsaari valittiin jo neljättä kertaa Vuoden McDonald`s -yrittäjäksi

McDonald`s -yrittäjä Ari Taivalsaari sai historiallisen voiton, kun hänet valittiin jo neljättä kertaa Vuoden McDonald`s -yrittäjäksi.

Vuoden McDonald`s -yrittäjä-palkinto jaettiin McDonald’sin Kick Off 2020 -tapahtumassa Tukholmassa. Jyväskyläläinen Ari Taivalsaari valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi 14 yrittäjän joukosta. Taivalsaari on toiminut McDonald’s -yrittäjänä vuodesta 1988 lähtien omistaen kahdeksan McDonald’s-ravintolaa viidellä eri paikkakunnalla: Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Lahdessa ja Hollolassa. Taivalsaaren ravintolat työllistävät yhteensä 370 työntekijää.

Kuvassa Suomen McDonald'sin toimitusjohtaja Olli Johansson (vas.) ja McDonald's-yrittäjä Ari Taivalsaari. (kuva: https://www.mynewsdesk.com)

Taivalsaari on ensimmäinen neljä kertaa tunnustuksen voittanut yrittäjä Suomessa. Tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa McDonald’sin brändin vahvistaminen, henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun ja -kokemukseen panostaminen sekä asiakasmäärien että myynnin erinomainen kehittyminen. 

Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson kuvailee Arin tehneen erinomaista työtä McDonald’s-yrittäjänä. Johansson sanoo: "Ari toimii hyvänä roolimallina ja merkittävänä suunnannäyttäjänä koko ketjumme ravintoloille. Arin ravintoloissa oman henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyys ovat aina etusijalla. Henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy erinomaisesti, mikä näkyy ravintoloiden hyvässä asiakaskokemuksessa ja tuloksessa.”

Taivalsaari iloitsee voitosta kiittäen koko henkilökuntaa sanoen: "On ilo saada työskennellä pitkäaikaisen ja upean esimiesjoukkueen kanssa. Yksin tätä palkintoa ei saavuteta. Vaikka ravintolamme ovat maantieteellisesti laajalla alueella, koemme vahvasti olevamme samaa Mäkkäri-perhettä. Saumaton yhteistyö varmistaa sen, että liiketoimintamme kehittyy tulevaisuudessakin positiivisesti.”

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 13.12.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta