• Facebook
  • x
  • Linkedin

Autoklinikka -ketju vahvistui Kankaanpäässä

Autoklinikka-ketju vahvistui Kankaanpäässä Autokeskus Haapalan liityttyä Autoklinikan yrittäjäverkostoon 7.3.2022. Kankaanpään Autoklinikan yrittäjänä toimii Harri Haapala.

Vuosikymmenten kokemuksella varustetun Autokeskus Haapalan liittyminen Autoklinikan yrittäjäverkostoon laajentaa Kankaanpäässä tarjottavia vahinkokorjauspalveluja huomattavasti. Autokeskus Haapalan takaa löytyy kotimainen perheyhtiö, jolla on yli 50 vuoden kokemus autoalalta, ja korjaamon toiminnan keskiössä ovat vastuullisuus sekä ensiluokkainen palvelu.

”Autoklinikan ja Autokeskus Haapalan arvot kohtaavat erittäin hyvin. Paikalliset luottavat Autokeskus Haapalan toimintaan ja meille taas on hieno luottamuksen osoitus, että he haluavat liittyä osaksi Autoklinikan palveluverkostoa. Resurssit yhdistämällä voimme tarjota paikallisesti entistä laadukkaampaa ja laajempaa palvelua Kankaanpäässä”, kertoo Autoklinikan franchising-toiminnoista vastaava Johannes Marttila.

Kankanpäässä Vähänevantie 27:ssa sijaitseva Autokeskus Haapala tunnetaan parhaiten huoltotoiminnasta ja varaosatuotannosta, jossa purkuautoja hyödynnetään laadukkaiden hyötyosien tuotannossa, mutta jatkossa yritys tarjoaa myös vahinkokorjauspalveluja uusissa, laajennusta varten rakennetuissa tiloissa.

Kankaanpään Autoklinikan yrittäjä Harri Haapala iloitsee yhteistyöstä Autoklinikan kanssa. ”Yrittäjäverkkoon liittymisellä saimme esimerkiksi tuotua peltikorjauskokemuksemme aiempaa laajemmin paikallisten autoilijoiden avuksi. Lisäksi edut kestävän kehityksen kannalta ovat selkeät, kun voimme jatkossa hyödyntää tuottamamme varaosat omassa vahinkokorjaamotoiminnassamme sekä tarvittaessa myös muissa Autoklinikka-ketjuun kuuluvissa pisteissä”, Haapala toteaa.

Franchise News 29.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta