• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

BURGER KING®lla brändi-identiteettiuudistus - ensimmäistä kertaa 20 vuoteen

Kokonaisvaltaisessa uudistuksessaan Burger King -ketju päivittää logonsa, pakkauksensa, ravintolatilansa, työasunsa sekä digitaaliset kanavansa.  Uusi visuaalinen brändi-identiteetti alkaa näkyä vuoden 2021 aikana  ja se on tarkoitus ottaa käyttöön ketjun ravintoloissa ympäri maailman lähivuosien aikana.

Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen.

Uudistuksen myötä Burger King päivittää logonsa, pakkauksensa, ravintolatilansa, työasunsa sekä digitaaliset kanavansa. Uusi ilme on saanut inspiraationsa aidosta ja herkullisesta ruoasta. Siten se edustaa entistä paremmin Burger Kingin arvoja, joihin liittyy panostaminen maun ja laadun lisäksi raaka-aineiden puhtauteen. Lisäksi uudistuksella reagoidaan digitaalisen kokemuksen merkityksen kasvuun. Tuloksena on moderni ja itsevarma tyyli, joka kunnioittaa historiaa ja sitä, miksi Burger Kingiä rakastetaan.


Logo: Itsevarmasti sitä, mistä Burger Kingissä on kyse – aidosta, yksinkertaisesta ja herkullisesta ruoasta. Sen jälkeen, kun nykyinen logo julkaistiin vuonna 1999, alan muotokieli on muuttunut modernimmaksi ja digitaaliseen maailmaan sopivammaksi. Uusi minimalistinen logo vastaa ajan henkeen brändiperintöä kunnioittavalla muotoilulla, joka on itsevarma, yksinkertainen ja hauska.


Värit: Valitut värit ovat anteeksipyytelemättömän rikkaita ja rohkeita. Niiden innoittajana toimivat Burger Kingin ikoninen liekillä grillaaminen ja tuoreet raaka-aineet.


Fontti: Burger Kingin uusi fontti on – asiaankuuluvasti – nimeltään "Flame". Se on saanut inspiraationsa Burger Kingin ruoan pyöreistä, rohkeista ja herkullisista muodoista sekä brändin nöyristelemättömästä persoonallisuudesta.


Työasut: Uudet työasut kuvastavat liekkigrillimestareita ja ne yhdistävät moderniuden ja mukavuuden erottuviin väreihin ja kuvioihin.

Pakkaukset: Uudet tuotepakkaukset nostavat ylpeästi esiin niin uuden logon kuin rohkeat värit ja hauskasti kuvitetut tuotteiden ainesosatkin.

Burger King -ketjun Restaurant Brands International Head of Design, Raphael Abreu sanoo: ”Design on yksi keskeisimmistä työkaluistamme, jolla viestimme keitä olemme ja mitä arvostamme. Sillä on myös elintärkeä rooli asiakaskokemuksen maksimoimisessa.”. ”Haluamme sen herättävän himon ruokaamme kohtaan: liekillä grillaamista ja ennen kaikkea sitä tärkeintä eli makua.",  Abreu täsmentää.

Franchise News 12.1.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta