• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Delhi Rasoi -ketju hakee kasvua franchisingmallilla

Vuodesta 2013 lähtien toiminut intialaisruokaa tarjoileva Delhi Rasoi -ketju kasvaa pääkaupunkiseudulla myös franchisingin avulla. Tällä hetkellä ketjun ravintoloita löytyy Espoon kauppakeskus Entressestä, Kauniaisten Granista, Helsingin Itiksestä ja sekä Pasilan Triplasta. Uusi ravintola avautuu vielä tämän vuoden puolella Vantaalle, Tikkurilaan.

Delhi Rasoi -ketju on erikoistunut Delhin alueen ruokakulttuuriin, Delhi Rasoi tarkoittaakin suomeksi "Delhiläinen keittiö". Delhissä maut ei ole niin tulisia kuin monilla muilla alueilla Intiassa, mutta sitäkin maukkaampia. Tärkeä osa Delhi Rasoin makumaailmaa on myös tuoreista raaka-aineista valmistetut maustesekoitukset, joiden tuoksu ja maku ovat huumaavia.


Delhi Rasoi -ketjun omistaja Rahmanzadah Hashmatullahin (kuvassa vasemmalla) ja ravintolatoimen johtaja Roni Auvinen (kuvassa oikealla) kertovat ketjun hakevan kasvua franchisingmallilla.

Delhi Rasoin idea lähti ravintoloitsija Rahmanzadah Hashmatullahin (Rahman) intohimosta intialaiseen ruokaan ja ruokakulttuuriin, sekä halusta nostaa intialaisen ruoan mainetta Suomessa.

”Delhi Rasoi kasvaa kovaa vauhtia, tällä hetkellä pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta kysyntää on ympäri Suomea. Esimerkiksi Turku tulee todennäköisesti olemaan yksi ensimmäisistä kaupungeista pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jonne laajennamme.”, Rahman kertoo.

Delhi Rasoi -ketju hakee kasvua franchisingmallilla. Yhtiöltä löytyykin kokemusta franchisingista jo entuudestaan franchisingottajana Rahmanin toimiessa myös Kotipizza-yrittäjänä pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kuudessa Kotipizza-ravintolassa.


Franchise News 9.8.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta