• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Eezy-ketjun Vuoden Yrittäjänä palkittu Jaanamaija Hapuoja: Menestyksemme ei olisi ollut mahdollista ilman meidän uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaitamme ja sitoutuneita, osaavia työntekijöitämme

Eezy -ketju palkitsi Vuoden Yrittäjänään Porvoon ja Kotkan paikallisyrittäjän Jaanamaija Hapuojan 17.3.2023 pidetyssä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Gaalassa, jossa Hapuoja valikoitui myös kolmen parhaan yrittäjän joukkoon. Vuodesta 2003 alkaen Eezy -yrittäjänä toiminut Hapuoja on onnistunut kasvattamaan liiketoimintaansa menestyksekkäästi myös viime vuoden haastavissa suhdanteissa.

Jaanamaija Hapuoja on pitkän linjan yrittäjä, joka on toiminut Eezyn yrittäjänä vuodesta 2003 alkaen. Hänen yhtiönsä Tiinaliisa Oy Porvoo-Kotkan alueella tarjoten asiakkaille henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointiin liittyviä palveluita.

Hapuojan yritys työllisti viime vuonna yli 400 työntekijää. Yritys kasvatti myös liikevaihtoaan haastavista suhdanteista huolimatta jopa 30%. Yritys keskittyy mm. teollisuuden, rakentamisen, toimistotyön ja HoReCan toimialoille. Viime vuoden asiakastyytyväisyyttä mittaava Net Promoter Score -luku oli 76,5, joka on Eezyn yrittäjien korkein.

”Menestyksemme ei olisi ollut mahdollista ilman meidän uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaitamme ja sitoutuneita, osaavia työntekijöitämme. Asiakasvaihtuvuus on erittäin matala – moni asiakkaamme on ollut matkassamme mukana jo kohta 20 vuoden ajan. Olen onnistunut myös oman tiimini suhteen. Olemme panostaneet hyviin rekrytointeihin, työilmapiirin ja – kulttuurin parantamiseen sekä työntekijöiden työssä jaksamiseen”, toteaa Jaanamaija kiitollisena.

Hapuoja tiimeineen uudistaa työelämää myös yhteiskunnan kannalta merkityksellisesti. Eezyn tiimi on erityisesti panostanut nuorten ja maahanmuuttajien työllistämiseen. Viime vuonna Jaanamaijan tiimi työllisti alueellaan kaikkiaan 82 maahanmuuttajataustaista työntekijää, jotka edustivat 13 eri kansallisuutta. Heille työpaikan ja luotettavan työnantajan löytyminen on tärkeimpiä syitä onnistua integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Järjestöpuolella Jaanamaija on toiminut mm. Eezyn yrittäjäjohtokunnassa sekä Porvoon Yrittäjien hallituksessa.

”Nuorten ja maahanmuuttajien kanssa työskenteleminen on tiimillemme erityisen merkityksellistä. Olemme iloisia, että voimme auttaa alueellamme erityisesti näitä ryhmiä työllistymään ja pääsemään osaksi suomalaista yhteiskuntaa.”, toteaa Hapuoja.


Kuvassa vasemmalta Eezy-ketjun ketjupäällikkö Saku Tähti, Eezyn toimitusjohtaja Pasi Papunen, Vuoden Eezy-yrittäjänä palkittu Jaanamaija Hapuoja ja Eezyn yrittäjäpalveluiden johtaja Jani Suominen. (Kuva: Akifoto)

Franchise News 5.4.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta