• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Elo 26.9.2023 pidettävän Franchise News Dayn partneriksi

Työeläkeyhtiö Elo tarjoaa franchisingketjuille palveluja työkykyjohtamisen ja työkykyriskien hallintaan. Elo onkin saavuttanut hyvän aseman monen franchisingketjun kumppanina. Elo on toiminut jo vuosien ajan yhteistyössä Franchise Newsin kanssa ja se on juuri vahvistanut paikkansa partnerina tämän vuoden Franchise News Dayssa, jota vietetään 26.9.2023.

Työeläkeyhtiö Elo on vakiinnuttanut paikkansa franchisingketjujen asiantuntevana palveluntarjoajana työkykyjohtamisen ja työkykyriskien hallinnan palveluissa. Elo ja Franchise News ovat tehneet yhteistyötä jo useita vuosia. Osapuolet ovat sopineet 22.5.2023 Elon toimivan myös tänä vuonna, 26.9.2023 vietettävän franchisingsektorin ykköstapahtuman, Franchise News Dayn partnerina.

”On hienoa jatkaa yhteistyötä franhisingketjujen vakiintuneen kumppanin, Elon kanssa ja nähdä heidät Franchise News Dayn partnerina.”, toteaa projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä.

”Meillä on ilo jatkaa hyvin toimivaa yhteistyötä Franchise News Dayn parterina. Yhteistyön avulla pääsemme syventämään ymmärrystämme franchisesektorilla ja tunnistamaan haasteita esimerkiksi työkykyjohtamisen näkökulmasta, joita ketjuilla ja ketjujen yrittäjillä on. Odotamme innolla tulevaa tapahtumaa ja kohtaamisia franchiseyrittäjien kanssa”, sanoo Elon Design Manager Krista Forsander.

Franchise News 29.5.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta