• Taloustutkimuksen mysteerishoppauksen tulos: R-kioskilta saa edullisimman aamupalan

  Taloustutkimuksen selvityksen mukaan R-kioskin aamupala on edullisin kilpailijaketjuihin verrattuna. Mysteerishoppaaja osti yhdeksästä kahvilasta aamupalan, joka sisälsi kahvin ja leivän tai croissantin. Otoksessa oli mukana kahviloita ja liikennemyymälöiden kahviloita sekä R-kioski. R-kioski haluaa edullisella aamupalalla varmistaa, että mahdollisimman moni voi napata syötävää mukaan.

  Lue lisää »

   
 • Kotipizza Group mukana perustamassa uutta kasvipohjaisen ruoan Pro Vege -yhdistystä

  Kotipizza Group on mukana yhdentoista muun toimijan kanssa perustamassa uutta Pro Vege -yhdistystä. Uuden yhdistyksen tarkoituksena on edistää kasvipohjaisten tuotteiden kehitystä sekä kysynnän ja tarjonnan kasvua Suomessa. Yhdistyksessä toimii laaja joukko suomalaisia elintarvikealan yrityksiä, ruoka-alan toimijoita sekä päivittäistavaraketjuja.

  Lue lisää »

   
 • Alina-ketju palkitsi yrittäjiään vuosittaisessa Alina-gaalassa

  Alina-ketjun järjestämät yrittäjäpäivät huipentuivat uudenlaiseen Alina-gaalaan, jossa palkittiin yrittäjiä, jotka menestyivät asiakastyytyväisyydessä ja henkilöstötyytyväisyydessä. Lisäksi palkittiin vuoden innovoija, vuoden yrittäjä ja ikäihmisten ulkoiluhaasteen ahkerimmat osallistujat.

  Lue lisää »

   
 • Uudet R-kioski -yrittäjät Halikkoon, Lohjalle, Espooseen, Helsinkiin ja Lahteen sekä uusi R-kioski ja yrittäjä Helsinkiin


  Lue lisää »

   
 • Vuoden Laatutakuu -yrittäjäksi valittu Olga Iumina johtaa, tukee ja ohjeistaa

  Laatutakuu -ketju palkitsi Vuoden Yrittäjäksi Olga Iuminan lokakuussa Villa Haikossa pidetyssä Laatutakuun 30-vuotisjuhlagaalassa. Iumina on toiminut yhdeksän vuotta Laatutakuu-yrittäjänä.

  Lue lisää »

   
 • Uusi McDonald’s-ravintola Tampereen Lahdesjärvelle

  McDonald’s on saanut rakennusluvan Tampereen Lahdesjärvelle arviolta loppukesällä 2024 avattavalle uudelle ravintolalle. Ympäri vuorokauden palveleva ravintola rakennetaan E12-valtatien lähellä sijaitsevalle Lahdesjärven retail park-alueelle.

  Lue lisää »

   
 • Suomen Franchising-Yhdistykselle uusi hallitus vuodelle 2024

  Suomen Franchising-Yhdistysvalitsi sääntömääräisessä syyskokouksessaan itselleen uuden hallituksenvuodelle 2024.

  Lue lisää »

   
 • RE/MAX Strand rantautui Töölöntorille - uusi RE/MAX-toimisto jatkaa Töölöntorin tutuissa toimitiloissa

  RE/MAX Strandin yrittäjänä toimiikokenut RE/MAXlainen Jani Pomell, joka toimii yrittäjänä myös Kallion RE/MAXFamily -toimistossa.

  Lue lisää »

   
 • Underground Store -ketju porskuttaa vastavirtaan

  Viime aikoina vähittäiskauppa on ollut kovassapuristuksessa markkinoilla ja jopa kokonaisia ketjuja on joutunut lopettamaantoimintansa. Porukassa on kuitenkin iloisia poikkeuksia, joista yksierinomainen esimerkki on Underground Store, joka kehittää ja laajentaa ketjuaanvoimakkaasti. Ketju on juuri lanseerannut päivitetyn franchisingtoimintamallinsaja avannut uusia myymälöitä.

  Lue lisää »

   
 • Kotipizza palkitsi Ala-Malmin yrittäjän Naser Karimin Vuoden tulokas -kunniamaininnalla Kotipizzan Syysseminaari-tapahtumassa

  Naser Karimi on toiminut Kotipizza-yrittäjänä lähes 2 vuotta, joista viimeiset 9 kuukautta ansiokkaasti kehittäen Helsingin Ala-Malmin Kotipizzaa.

  Lue lisää »

   
 • FEX23 - Saksankielisen alueen suurimmat franchisingmessut

  Kaikissa suurimmissa Euroopan maassa pidetäänsäännöllisiä franchisingmessuja. Saksankielisen Euroopan suurimmat ja samallaSaksan ainoat franchisingmessut pidetään vuosittain marraskuussa Frankfurtissa.Franchise News vieraili tämän vuoden tapahtumassa, joka oli nimetty lyhyesti:FEX23.

  Lue lisää »

   
 • Franchise Newsin uusi kumppani LAURA Rekrytointi Oy auttaa franchisingketjujen yrittäjiä onnistumaan rekrytoinneissaan

  Uusi Franchise News-kumppani, digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa franchisingketjujen yrittäjille tehokkaita ratkaisuja osaajien tavoittamiseen ja sujuvampaan rekrytointiin.

  Lue lisää »

   
 • Uudet R-kioski -yrittäjät Helsingissä, Tampereella ja Porissa


  Lue lisää »

   
 • Laatutakuu juhlisti 30-vuotista taivaltaan

  Laatutakuu -ketjun perinteistä palkintogaalaa vietettiin tänävuonna Villa Haikossa Porvoossa 7.10.2023. Illan aikana riittiaihetta juhlaan, kun Gaalassa juhlittiin sekä 30-vuotiasta Laatutakuuta kuinsen menestyneitä yrittäjiäkin. Vuoden Laatutakuu-yrittäjän palkinnon sai OlgaIumina.

  Lue lisää »

   
 • Teerenpeli laajenee Kuopioon

  Teerenpeli -ketju avaa uuden ravintolan Kuopion keskustaan kevättalvella2024. Uusi ravintola tuo tarjolle tutut ja palkitut oman panimon ja tislaamontuotteet. Kahteen kerrokseen tulee terasseineen noin 200 asiakaspaikkaa.

  Lue lisää »

   
 • Ouluun avautui uusi Rolls-ravintola - yrittäjänä Mika Stenius

  Elokuun alussa Ouluun avautui uusi Rolls-ravintola. Yrittäjänä toimii Mika Stenius, jolla on entuudestaan myös toinen Rolls-ravintola.

  Lue lisää »

   
 • Franchising Barometri valmistunut: Franchising helpottaa yrittäjyyden alkuvaihetta

  Juuri valmistuneen Franchising Barometrin mukaan suomalaiset franchisingyrittäjät selviytyvät huomattavasti yksinyrittäjiä paremmin yrittäjyyden vaativistaensimmäisistä vuosista.

  Lue lisää »

   
 • Maarit Vepsäläinen aloittaa McDonald’s-yrittäjänä

  Suomen McDonald’s saa uuden yrittäjän, kun Maarit VepsäläinenaloittaaMcDonald’s-yrittäjänä Rovaniemen ja Tornion Mäkkäreissä lokakuun alussa. Myösvuoden lopussa Rovaniemen Lampelaan avattava ravintola saa Vepsäläisen yrittäjäkseen.

  Lue lisää »

   
 • Kultapalat -ketju kehittää palveluaan ottaen ensimmäisenä Suomessa perhepäivähoitoalalla käyttöönsä Kidplanin

  Kultapalat -ketju ottaa käyttöön Kidplan-sovelluksen. Sovellus on ollut aikaisemmin käytössä päiväkodeissa, mutta tämä on Suomen ensimmäinen avaus perhepäivähoidon osaamisalalla. Sovellus auttaa tehokkaassa viestinnässä hoitolasten vanhempien suuntaan.

  Lue lisää »

   
 • Franchise News Dayssa tarkasteltiin kasvun johtamista

  Franchise News Day -tapahtuma pidettiin onnistuneesti tiistaina 26.9.2023. Tilaisuuden teemana Kasvun johtaminen.

  Lue lisää »

   

Katso uutisarkisto tästä

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta