• Nuori Kotipizza-yrittäjä Pinja Paasimaa johtaa kolmea Kotipizzaa energisellä otteella

  24-vuotiaan Pinja Paasimaan kolmas Kotipizza-ravintola avautuiTornioon 28.4.2023. Entuudestaan nuorella yrittäjällä on Kotipizza-ravintolatmyös Kajaanissa ja Kuusamossa.

  Lue lisää »

   
 • Pancho Villa -ketjun Päällikkövalmennusohjelma käynnistyi

  Pancho Villa -ketju panostaa ravintola-,keittiö- ja salipäälliköidensä osaamisen kehittämiseen ja on käynnistänyt aivan uuden ”PanchoVilla Päällikkövalmennus -ohjelman”.

  Lue lisää »

   
 • Elo 26.9.2023 pidettävän Franchise News Dayn partneriksi

  Työeläkeyhtiö Elo tarjoaa franchisingketjuillepalveluja työkykyjohtamisen ja työkykyriskien hallintaan. Elo onkin saavuttanuthyvän aseman monen franchisingketjun kumppanina. Elo on toiminut jo vuosienajan yhteistyössä Franchise Newsin kanssa ja se on juuri vahvistanut paikkansa partnerinatämän vuoden Franchise News Dayssa, jota vietetään 26.9.2023.

  Lue lisää »

   
 • Franchising Barometri 2023 starttaa

  Franchising Barometri mittaa franchisingsektorinkehityssuuntia ja aistii ketjujohdon tuntemuksia ketjujensalähitulevaisuudesta. Tutkimusprojekti toteutetaan jo kolmantena vuonnaperäkkäin. Selvityksentoteuttaa franchisingliiketoiminnan kehittämiseen erikoistunutasiantuntijayritys FranCon Franchise Consulting yhteistyökumppaneinaan Fennia sekäSuomen Franchising-Yhdistys ry.

  Lue lisää »

   
 • Kotkan uuden Rollsin yrittäjänä Simo Huttunen

  Kotkaan, Neste Huttusen yhteyteenavautui uusi Rolls-ravintola 17.4.2023. Yrittäjänä toimii Simo Huttunen, jokapyörittää NesteHuttusen huoltoasemaa jo kolmannessa sukupolvessa.

  Lue lisää »

   
 • Tukea franchise-yrittäjien ja työntekijöiden työkyvyn hallintaan


  Lue lisää »

   
 • Pancho Villa -ketju panostaa yrittäjiensä kasvun tukemiseen

  Pancho Villa-ketju panostaa yrittäjiensä kasvun tukemiseen kehittämällä yrittäjiensäosaamista. Yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa rakennettu jatoteutettu kasvuvalmennusohjelma päättyi 17.5.2023. Ohjelmassa oli mukana 14yrittäjää.

  Lue lisää »

   
 • Helsingin Pakilan uuden Rollsin yrittäjinä Antti ja Ellen Hinttala

  Helsingin Pakilan Teboil avasi uudenRolls-ravintolan 15.3.2023. Yrittäjäpariskunta Antti ja Ellen Hinttala ovat pyörittäneet keskikokoistahuoltoasemaa jo viimeiset viisi vuotta tarjoten monipuolisiahuoltoasemapalveluita. Nyt mukaan tuli kotimainen Rolls täydentämäänpalveluvalikoimaa.

  Lue lisää »

   
 • Pannukakkutalo-ketjun liiketoiminta myyty Levin yrittäjälle

  Suomalaisiin pannukakkuihinkeskittyvä Pannukakkutalo -ketjun liiketoiminta on myyty ketjun Levin yrittäjänä toimineelle Samuli Määtälle.

  Lue lisää »

   
 • Kotipizza osoitti arvostusta ruokalähettien työtä kohtaan kutsuen Helsingin ruokalähetit pizzalle

  Kotipizza-ketju tarjosi maanantaina 8.5.2023 Helsinginalueella toimiville ruokaläheteille ilmaiset pizzat. Teon tarkoituksena oliosoittaa arvostusta ruokalähettien arvokasta työtä kohtaan sekä kiinnittäähuomiota alan pelisääntöihin.

  Lue lisää »

   
 • CFM2-valmennusryhmä valmistui!

  Ketjupäälliköille suunnatun valmennusohjelman CFM - CertifiedFranchise Managerin - toinen valmennusryhmä valmistui

  Lue lisää »

   
 • Foodstock huolehtii jatkossa Peckwater Brands -ketjun logistiikasta

  Usean franchisingketjun hankinta- ja logistiikkakumppaninatunnettu Foodstock on solminut yhteistyösopimuksen franchisingtoimintaaharjoittavan Peckwater Brands -ketjun kanssa.Yhteistyö alkaa kevään aikana. PeckwaterBrands -ketju lähtee tehostamaan toimintaansa Suomessa Foodstockinlogistiikkayhteistyön kautta. Peckwater Brandsillä on 30 lokaatiota Suomessa,ja heillä on tarkoituksena laajentua lähivuosina merkittävästi.

  Lue lisää »

   
 • Alina-ketjun toiminta laajenee Helsingissä - uutena yrittäjänä Babu Cham

  Alina-yrittäjänä Helsingissä aloitti huhtikuun alussasairaanhoitaja Babu Cham.

  Lue lisää »

   
 • Kotirinki -ketjun kotihoiva ja kotiavun kehityspäälliköksi Sanna Rakowski

  Kotirinki -ketjussa aloitti 17.4.2022 kotihoivan ja kotiavunkehityspäällikkönä sairaanhoitaja Sanna Rakowski.

  Lue lisää »

   
 • Kiinteistömaailma Mikkeli ostaa paikallisen Kotijoukkueen liiketoiminnan

  Mikkelin Kiinteistömaailma kasvaa liiketoimintakaupan myötä, kun sen yrittäjät Pertti Orava ja Sisko Koobas (Asuntoporras oy) ovat ostaneet paikallisen Kotijoukkueen liiketoiminnan.

  Lue lisää »

   
 • Kotipizzan kaikkien aikojen nuorin yrittäjä luotsaamaan Pieksämäen ravintolaa

  Pieksämäelle Myllykadulle on avautunut uusi Kotipizza-ravintola. Historiallistauudessa ravintolassa on sen vetäjä, Kotipizza-ketjun kaikkien aikojen nuorinyrittäjä – juuri 20 vuotta täyttänyt Paavo Lempinen.

  Lue lisää »

   
 • R-kioski kehittää tuotevalikoimansa vastuullisuutta tekoälyn avulla

  Kuluttajakaupassa toimivien yritysten vastuullisuudenjohtamiseen on kehitetty yritysohjelmisto, joka on maailmassa toistaiseksiainoa laatuaan. Ohjelmiston on kehittänyt suomalainenvastuullisuusteknologiayritys Infine. Ensimmäisenä ohjelmistoa on hyödyntänyttuotevalikoimansa vastuullisuutta kehittävä R-kioski.

  Lue lisää »

   
 • RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto KIRA-neuvottelukuntaan

  Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hallitus valitsi RE/MAX -kiinteistövälitysketjun Suomen toimitusjohtaja Pasi Aallon edustajakseen Kiinteistö- ja rakentamisfoorumin eli KIRA-foorumin neuvottelukuntaan.

  Lue lisää »

   
 • Kuopion uudessa Hesburgerissa maailman ensimmäinen prepaid-autokaista

  Kuopion Puijonlaaksoon avautuu uusiHesburger-ravintola 18.4.2023. Ravintolasta löytyy drive-in-kaistan lisäksi uusiautokaista ennakkotilaajille.

  Lue lisää »

   
 • Multiyrittäjäkolmikon Kotipizza-ravintolaverkosto laajeni Kangasalalla

  Kangasalalle, Lentolaanavautui uusi Kotipizza-ravintola 4.4.2023. Yrittäjänä toimivat kokeneetKotipizza-multiyrittäjät Ibrahim Mizai, Javad Mirzaee ja Mahmoud Ahmad.Kolmikolla on entuudestaan Kotipizza-ravintolat Liedossa ja TurunHumalistonkadulla ja veljeksillä Mizailla ja Mirzaeella Kotipizza-ravintolatKaarinassa, Kangasalan keskustassa ja Turun Nummessa.

  Lue lisää »

   

Katso uutisarkisto tästä

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta