• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Fafa’s avasi toisen ravintolan Ruotsiin

Fafa`s -ketju avasi toisen ravintolansa Tukholmaan Liljeholmstorget Galleriaan joulukuussa 2019.

Fafa`s -ketju avasi ensimmäisen ravintolansa Tukholman Odenplaniin joulukuussa 2018. Tukholmaan avautui nyt toinen Fafa`s -ravintola, kun ketju avasi ravintolan myös Liljeholmstorget Galleriaan joulukuussa 2019. Molemmat ravintolat ovat yrittäjän operoimia ravintoloita.

   

Tukholman Liljeholmstorget Galleriaan avautui toinen Ruotsissa sijaitseva Fafa`s -ravintola joulukuussa 2019.

Joulukuussa 2011 perustettu terveellistä ja ravinteikasta katuruokaa tarjoileva ravintolaketju Fafa`s on yksi  kasvavimmista kasvisruokapainotteisista Fast Casual -ravintolakonsepteista, joka kasvaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Tutuksi tullut punainen viiva Fafa's -nimen yhteydessä toimii tällä hetkellä 4 eri maassa – Suomi, Viro, Ruotsi ja Englanti. Fafa’s:lla on yli 40 ravintolaa, joista 31 on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Fafa’sissa on vahva kansainvälinen tunnelma, jonka henkilökunta koostuu 40 eri kansalaisuudesta. 

Fafa`s -ketjun tavoitteena on kasvaa yli 50 ravintolaan Suomessa ja ulkomailla vuonna 2020 aikana, ja rikkoa 100 yksikköä vuoden 2023 mennessä. 

Fafa’sin taustalla on rakkaus hyvään ruokaan ja tunnelmaan. Fafa’s on valittu Helsingin parhaaksi street food -ravintolaksi kerta toisensa jälkeen ja on tuonut uusia makuelämyksiä laajalla valikoimallaan. Menu koostuu pitaleivistä ja maukkaista salaateista. Käsintehdyistä pitoistaan tunnettu ketju keskittyy vegaaniseen ja kasvisruokaan, mutta tarjolla on myös liha-annoksia.

 


Franchise News 31.1.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta