• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Fafa`s -ketjun Replugged @Lerin Paja -kampanja tukee koronan koettelemaa kulttuurialaa

Koska koronan vuoksi lähikonsertteja ei voida järjestää, Fafa`s -ketju tukee muusikoita järjestämällä digikonsertteja tarjoten työmahdollisuuksia muusikoille. Kampanja kantaa nimeä Fafa’s Replugged @Lerin paja ja se toteutetaan yhteistyössä Leri Leskisen kanssa.

Fafa’s -ketju on toimintansa alusta alkaen pyrkinyt auttamaan sitä yhteisöä, jossa se toimii. Nyt Fafa`s haluaa tukea koronan kovasti koetellutta kulttuurialaa, jossa  117 000 ihmisestä noin 40 prosenttia on määräaikaisessa suhteessa tai yrittäjiä. Muusikoiden liitto arvioi, että lähes kaikki muusikot (96 %) ovat menettäneet työtilaisuuksia.

Tukeakseen kulttuurialaa Fafa’s käynnistää Replugged-digikonsertit yhdessä Lerin pajan antaen esiintyjille työmahdollisuuksia. “Me Fafa’silla pohdimme, miten voisimme auttaa kulttuurialaa. Sillä taiteella pitää voida elää. Samaan aikaan Leri Leskinen suunnitteli Lerin paja -ajatusta voidakseen tarjota työmahdollisuuksia muusikoille. Yhdistimme voimamme ja näin syntyi Fafa’s Replugged @Lerin paja -digikonserttisarja”, Fafa’sin toimitusjohtaja Ville Myllyniemi kertaa konseptin syntyhistoriaa.


Fafa’s Replugged @Lerin paja on Leri Leskisen juontama Tiny Desk Concert -tyylinen musiikkiohjelma, joka välitetään Leskisen studiolta. Keikoista pääsee nauttimaan ilmaiseksi Fafas.fi -sivuston kautta, mutta jokaisella on mahdollisuus halutessaan tukea elävää taidetta ostamalla samasta osoitteesta kannatuslippuja, joiden tuotto jaetaan tasan artistien ja heidän taustajoukkojensa kesken. 

Myllyniemi kannustaa myös muita yrityksiä käyttämään esiintyvien taiteilijoiden palveluita myös poikkeusolosuhteissa. “Ravintola-ala ja musiikki ovat aina kuuluneet yhteen, siksikin asia on meille tärkeä. Fafa’s Replugged on meidän tapamme osallistua.”, Myllyniemi sanoo.

Franchise News 16.4.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta