• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Fafa’s:n 40. ravintola avautui Lontooseen

Tänä syksynä Fafa's:n kansainvälinen kasvu laajenee Englantiin. Ketjun 40. ravintola avautui 27.9.2019 Lontoon Covent Gardeniin.

     

Fafa’s tuo Suomesta tuttuja makuja jatkossa myös lontoolaisille, kun ketjun 40. ravintola avautui 27.9.2019 Lontoon Covent Gardeniin, osoitteeseen 1 Monmouth Street. Lontoon.

Fafa's -ravintola työllistää 16 paikallista nuorta aikuista. Fafa’s -ketjun perustaja Doron Karavani kertoo, olevansa hyvin innoissaan Fafa`sin ravintolan avaamisesta maailman keskipisteeseen. Karavani kuvailee avausta ylistävin sanoin: "Olemme kiitollisia, että saamme tehdä työtä, jota rakastamme ja voimme työllistää ihmisiä ympäri maailmaa. Olen hyvin ylpeä saavutuksestamme sekä henkilökunnastamme – me olemme sitä mitä Fafa’s on."

Fafa`s tarjoaa terveellistä ja ravinteikasta katuruokaa, joka keskittyy pääasiassa vegaaniseen ja kasvisruokaan, mutta tarjolla on myös liha-annoksia.  Menu koostuu pitaleivistä ja salaateista ja nyt Lontoon ravintolassa uutena elementtinä on lisäksi Fafa's:n aamupala. 

Vuonna 2011 Fafa’s:n ensimmäinen ravintola avattiin Iso Roobertinkadulle Helsinkiin. Suomalaisessa omistuksessa oleva Fafa’s on kasvanut Suomen yhdeksi suosituimmaksi fast casual -ravintolaketjuksi.

Fafa`s -ketjun 40:sta ravintolasta 37 sijaitsee Suomessa. Niistä 25 on franchising-yrittäjien hallinnassa. Kansainvälistymisen myötä ketjun yksi ravintola sijaitsee Ruotsissa, yksi Virossa ja nyt uusimpana yksi Englannissa. Fafa's:n tavoitteena on kasvaa voimakkaasti sekä ulkomailla että kotimaassa saavuttaen vuonna 2022 ravintoloidensa määräksi 100.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 29.9.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta