Franchise News Day

Ammattilaistapahtuma franchisingalan toimijoille


Franchise News järjestää vuosittaisen 

Franchise News Dayn tiistaina 24.9.2019.

Tilaisuus on yhdistetty seminaari sekä networking-tapahtuma, joka tarjoaa erinomaiset puitteet verkostoitumiseen alan toimijoiden kesken. 

Tapahtumapaikkana

Tapahtumatalo Kasarmin Salit Helsingissä                                              (os. Kasarminkatu 21b, 00130 Helsinki).

Kasarmin Salit on sijainniltaan erinomaisella paikalla ja sinne pääsee hyvin julkisilla, mutta myös omalla autolla, sillä parkkipaikkoja löytyy runsaasti vieressä olevasta Kasarmitorin pysäköintihallista


ILMOITTAUDU MUKAAN                                                              Franchisingsektorin vuoden ykköstapahtumaan tästä: https://fi.surveymonkey.com/r/6X2ZLJSTapahtumassa tuodaan julki alan kuumimmat puheenaiheet ja uutiset ja avainpuhujina kuullaan alan ajankohtaisimmat henkilöt!


Tapahtuman juontajan, Peter Nymanin haastattelussa 

 Huuhkajien voittava päävalmentaja Markku Kanerva 

      -  Miten joukkueesta tehdään voittava joukkue?

Markku Kanerva, (kuvassa alhaalla) on Suomen A-maajoukkueen - Huuhkajien - päävalmentaja. Hän tuli valmentajaksi kovaan paikkaan - maajoukkue oli hävinnyt lähes kaikki ottelunsa jo vuosia. Erilaisia - maineikkaitakin - valmentajia eri puolilta maailmaa oli käynyt kokeilemassa, mutta yksi toisensa perään oli epäonnistunut kääntämään joukkueen suuntaa. Sitten, hieman ehkä yllättäinkin, vuoden 2016 lopulla apuvalmentaja Markku Kanerva nimettiin maajoukkueen pääkippariksi. Monet epäilivät, että noinkohan homma onnistuu. Kanerva ei ollut räväkästi mediassa esiintyvä persoona ja eihän Suomen pelaajamateriaalilla voida pärjätä kansainvälisillä areenoilla. Mutta Kanerva ei välittänyt epäilijöistä vaan lähti määrätietoisesti rakentamaan uutta nousua. Ja mitä tapahtuikaan? 

Kanerva on johdattanut Huuhkajat - tuon valmiiksi jo kaikille hävinneen joukkueen - yht'äkkiä menestysjoukkueeksi, joka voittaa pelejä toisensa jälkeen. Myös maailman parhaita joukkueita vastaan on pelattu ennakkoluulottomasti ja hyvällä menestyksellä. Nyt meneillään olevissa EM-karsinnoissa Suomi on jo lähellä yllätystä - päästä kautta aikain ensimmäistä kertaa kisoihin. On puhuttu jopa "Islannin ihmeestä", jonka Kanerva on Suomen jalkapallossa tehnyt. Miten hän on tämän tempun tehnyt? Se kuullaan Franchise News Dayssa!

   

Markku Kanerva on pelannut ammattilaisena jalkapalloa ja tehnyt työuran opettajana ennen valmentajauraansa. Hänen suurimpia urheilullisia saavutuksia tähän mennessä ovat olleet kahdeksan Suomen mestaruutta pelatessaan HJK:ssa sekä valmennusuralla Suomen Nuorten maajoukkueen nosto EM-kisoihin vuonna 2009 - ensimmäistä kertaa koskaan.  Hänet on valittu Vuoden Valmentajaksi kaksi kertaa: 2009 ja viimeksi tammikuussa 2019.

Olemme kutsuneet Markku "Rive" Kanervan Franchise News Dayn tähtivieraaksi, Peter Nymanin haastateltavaksi. 

Peter kysyy Kanervalta, miten temppu tehdään? 

- Miten häviävästä joukkueesta tehdään voittava joukkue? 

- Mitä siihen tarvitaan? 

- Millaisia oppeja "Rivellä" on antaa ketjun ja yrittäjien johtamiseen? 

  __________________________________________________________

 Tule kuulemaan ja hakemaan viimeisimmät vinkit 

 coachaamiseen ja johtamiseen

 joita voit hyödyntää omassa työssäsi!

Tämä haastattelu on ainutlaatuinen - sitä ei kannata missata!


Franchise News Dayn teemana:                                                 voittaminen, kasvu ja ketjun menestys. 

Näitä voidaan mitata monella mittarilla: liikevaihdon tai tuloksen kasvulla, yksiköiden määrän kehityksellä, yrittäjätyytyväisyydellä, erilaisilla tunnustuksilla jne. Olivatpa saavutukset positiivisia millä tahansa mittarilla, ne eivät tule ilmaiseksi, vaan osaamisella, oivalluksilla ja kovalla työllä. Kasvua voidaan kiihdyttää myös oikeanlaisilla resursseilla – erityisesti riittävällä ja oikea-aikaisella rahoituksella oikeisiin toimenpiteisiin.

Ketjuille ja ketjujen yrittäjille on tarjolla monenlaista rahoitusta kasvuun: oman tai vieraan pääoman ehtoisia sijoituksia tai lainaa, vakuuksia, avustuksia jne. – sekä yksityisistä että julkisista lähteistä. Erityisesti julkisen sektorin tarjoamat rahoitusmuodot tuntuvat olevan franchisingketjuissa heikosti tunnettuja ja vähän hyödynnettyjä. Julkiset rahoituslähteet tarjoavat mm. kymmenittäin erilaisia vakuudettomia lainoja ja avustuksia kasvuyrityksille.

Innovation Manager Oy tarjoaa yrityksille osaamista ja palveluita kasvurahoituksen hankintaan. Yhtiön perustaja-toimitusjohtaja, rahoitusasiantuntija Jerri Laine (kuvassa alhaalla) saapuu Franchise News Dayhin avaamaan ketjujohdolle, millaisia rahoitusmahdollisuuksia ketjujen kasvuun olisi käytettävissä – erityisesti julkisista rahoituslähteistä

               

Jerrillä on yli 20 vuoden kokemus julkisen rahoituksen hankkeista ja ohjelmista. Hän ollut järjestämässä rahoitusta jo yli 300 caseen, joista myös useita on ollut franchisingketjuissa. Aikaisemmin Jerri on ollut mm. Innovation Managerina Wärtsilä Oyj:ssä ja Teknologia-asiantuntijana Tekesissä.


Juontajana kokenut ja karismaattinen Peter Nyman!Tänä vuonna Franchise News Dayssa kuullaan kaksi menestystarinaa:

     

Viime vuonna Musti ja Mirri voitti Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät -kisan ja Franchise News Dayssa tullaan kuulemaan Musti ja Mirri -ketjun maajohtajalta Juhana Lambergilta, miten palkinto voitetaan, miten yrittäjätyytyväisyys ketjussa varmistetaan ja miten Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät -kisan voittoa voi hyödyntää.

     

Toinen ketjun menestystarina kuullaan Alina-ketjun toimitusjohtajalta Satu Jäntiltä. Satu on luotsannut ketjunsa monien vaiheiden kautta Vuoden Franchisingketjuksi 2019, jonka tittelin Alina vastaanotti Suomen Franchising-Yhdistyksen vuosittaisessa Franny Awards-palkintogaalassa. Millaisia onnistumisia ja kompastuskiviä matkalla on ollut ja millaisia oppeja Satulle on matkan varrella tarttunut – onpa mielenkiintoista kuulla!


ILMOITTAUDU MUKAAN                                                                  Franchisingsektorin vuoden ykköstapahtumaan tästä:

https://fi.surveymonkey.com/r/6X2ZLJS


Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »