• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Franchise News Day oli täynnä menestystarinoita

Suomen suurin franchisingketjujen johdolle suunnattu vuosittainen tapahtuma, Franchise News Day pidettiin tiistaina 24.9.2019 Helsingissä Kasarmin Salit-tapahtumatilassa. 

Tilaisuuteen oli ilmoittautunut n. 100 ketjujohtajaa ja kolmisenkymmentä erilaisten palveluiden tarjoajien edustajaa. Tämän vuoden teemana oli Kasvu ja menestys

Tilaisuudessa kuultiinkin kasvu- ja menestystarinoita niin ketjujohdon kuin franchisingyrittäjienkin kertomana. Mm. hallitsevan Vuoden Franchisingketju-tittelin voittajan, Alina-ketjun toimitusjohtaja Satu Jäntti (kuvassa alhaalla) kertoi, millaisella työllä titteli on voitettu. 

Viime vuonna Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät -kisan voittaneen Musti ja Mirri-ketjun maajohtaja Juhana Lamberg (kuvassa alhaalla) taas jakoi omat vinkkinsä, miten ketjun yrittäjätyytyväisyys pidetään korkeana. 

Kasvuyrittäjän tarinan toi paikalle Juho Timberg (kuvassa alhaalla), nuori ja rohkea Kotipizza-yrittäjä Tampereelta, joka on nopeassa aikataulussa avannut jo neljä Kotipizza-ravintolaa.

Tilaisuudessa kuultiin myös voittoisan joukkueen rakentamisesta. Paikalla oli juontaja Peter Nymanin haastateltavana Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva (kuvassa alhaalla), joka herätti yleisössä suurta mielenkiintoa. 

Lisäksi tilaisuudessa Innovation Manager Oy:n toimitusjohtaja Jerri Laine (kuvassa alhaalla) kertoi kasvun rahoittamisesta ja erilaisista rahoitusmahdollisuuksista, joita ketjujen kasvuun olisi käytettävissä, erityisesti julkisista rahoituslähteistä. 

 

Rennosta tunnelmasta vastasi housebändinä toiminut groove-duo Nieminen & Litmanen (kuvassa alhaalla).

Tilaisuuden juonti kokenut ja karismaattinen Peter Nyman.

Tilaisuudessa jaettiin myös palkintoja. Vuoden Tyytyväisimmät Yrittäjät -kisan kolme parasta - Fitverstas, Laatutakuu ja VMP Varamiespalvelu - kävivät tasaisen taiston tittelistä. 

 

VMP:n yrittäjäpalveluiden johtaja Jani Suominen vastaanotti VMP:n palkinnon ja Fitverstaan toimitusjohtaja Emmi Salo vastaanotti Fitverstaan palkinnon. Palkinnot luovuttivat voittajille FranConilta Henri Laakso ja Franchise Newsilta Katja Makkonen.

Tilaisuudessa Franchise News Day -yhteistyökumpppanit kisasivat parhaasta Franchise Supplier Pitchauksesta. Ohjelmanumerossa kuultiin mielenkiintoiisia myyntipuheita.

 

   

 

     

Yleisöäänestyksellä Franchise Supplier Pitchauksen voitti Visma/Netvisor hauskalla esityksellään. 

Ohjelma oli siis varsin monipuolinen ja tilaisuus kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. 

   

Seuraava Franchise News Day järjestetään jälleen ensi syyskuussa 22.9.2020.

 


Franchise News 26.9.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta