• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Foodstock on varma hankinta- ja logistiikkakumppani

Moderni tapa hoitaa ketjuyritysten taloushallinto tuo ketterät sovellukset yrittäjille ja reaaliaikaisen seurattavuuden Foodstock on moderni logistiikkaoperaattori, joka tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita kaikkien alojen ketjuohjatuille yrityksille. Vuonna 2003 perustettu yritys toimii sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja mahdollistaa asiakasketjujen toiminnan laajentamisen.  
 
Foodstock on tunnettu ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, kustannustehokkuudesta ja toimitusvarmuudesta. Digitaalisen palvelujärjestelmän ja syksyllä 2019 uudistetun verkkokaupan ansiosta se reagoi ketterästi asiakkaidensa tarpeisiin.
 
Edelläkävijä vastuullisessa hankinnassa 

Nykypäivän kuluttajat ovat entistä valveutuneempia ja haluavat tietää, mistä tuotteet tulevat. Vastuullinen ja läpinäkyvä hankinta tuo yrityksille kilpailuedun ja lisäarvoa liiketoiminnalle.
 
Foodstock tuntee jokaisen hankkimansa tuotteen toimitusketjun alusta loppuun. Sen hankintaperiaatteet korostavat paitsi laatua ja turvallisuutta, myös kestäviä tuotantotapoja. Esimerkkinä sitoumuksesta vastuullisuuteen Foodstock toimittaa kestävästi pyydettyä MSC-tonnikalaa ja -äyriäisiä.
 
www.foodstock.fi

Franchise News 29.11.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta