• Facebook
  • x
  • Linkedin

Verisure 26.9.2023 pidettävän Franchise News Dayn partneriksi

Franchisingsektorin ykköstapahtuma, Franchise News Day on ensi kuussa, 26.9.2023 Helsingissä Epicenterissä. Johtava turvallisuusalan toimija Verisure haluaa kasvattaa asemaansa franchisingketjujen turvallisuusalan palveluntarjoajana ja on juuri vahvistanut paikkansa Franchise News Day -tapahtuman partnerina.

Verisure tarjoaa franchisingketjuille yksilöllisesti ketjun tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja, jotka tuovat varmuutta ja ennakointia niin yksittäisen yrityksen kuin koko ketjun liiketoimintaan. Verisuren turvapalvelu antaa mielenrauhaa ja vapauden keskittyä olennaiseen, kun riskit ulkopuolisten uhkien ja yllättävien vahinkojen osalta ovat minimoitu.

Palvelu ennaltaehkäisee, keskeyttää ja vähentää vaaratilanteiden aiheuttamia vahinkoja. Verisure on ketjun tukena kaikissa tilanteissa, oli kyse sitten henkilöstön turvallisuudesta, uhkaavista hätätilanteista tai fyysisistä riskeistä kuten murroista, paloista tai vesivahingoista.

Järjestelmä mahdollistaa myös monipuoliset, älykkäät, arkea helpottavat ajastus- ja etäohjausmahdollisuudet, lämpötilanseurannan sekä kamera- ja kulunvalvonnan.

Verisure haluaa vahvistaa paikkaansa franchisingketjuja palvelevana turvallisuusalan toimijana onkin juuri solminut sopimuksen Franchise Newsin kanssa syksyn franchisingsektorin ykköstapahtuman Franchise News Day:n partneruudesta.

”Hienoa aloittaa yhteistyö Verisuren kanssa, joka haluaa vakiinnuttaa asemaansa franchisingketjujen luottamana palvelun tarjoajana ja nähdä Verisure myös syksyn tapahtumamme, Franchise News Day:n partnerina.”, iloitsee projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä.

”Olemme sitoutuneet vahvistamaan asemaamme franchisingketjujen luottokumppanina. Siksi olemme ylpeitä ilmoittaessamme yhteistyöstämme Franchise Newsin kanssa, tulevan Franchise News Day -tapahtuman partnerina. Näytämme, miten voimme tuoda lisäarvoa franchisingsektorille ja auttaa liiketoimintaasi menestymään.”, Verisuren Head of Alliances, Events & Key Accounts Anni Peimola toteaa.

Lisää tietoa Verisuresta löydät tästä tai Verisuren omilta sivuilta täältä.


Franchise News Day on 26.9.2023, klo 12.30-17, Helsingissä, Epicenterissä, os. Mikonkatu 9

Tapahtuma on ketjujohdolle suunnattu ajankohtaispäivä ja verkostoitumistapahtuma. Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle. Varmista mukana olosi vuoden franchisingykköstapahtumassa ja ilmoittaudu heti mukaan mukaan TÄSTÄ.

Franchise News 29.8.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta