• Facebook
 • x
 • Linkedin

Franchise Newsin uusi kumppani LAURA Rekrytointi Oy auttaa franchisingketjujen yrittäjiä onnistumaan rekrytoinneissaan

Uusi Franchise News -kumppani, digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa franchisingketjujen yrittäjille tehokkaita ratkaisuja osaajien tavoittamiseen ja sujuvampaan rekrytointiin.

Franchise News ja LAURA Rekrytointi Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. LAURA Rekrytointi Oy haluaa näin vahvistaa asemaansa franchisingketjujen yrittäjiä palvelevana rekrytoinnin toimijana.

Alallaan yli 25 vuoden kokemuksella toiminut LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa franchisingketjujen yrittäjille heidän osaajiensa tavoittamiseen ja sujuvaan rekrytointiin ratkaisut, jotka ovat kunkin franchisingyrittäjän tarpeeseen ja tilanteeseen sopivia. Lisäksi palvelut ovat kustannustehokkaita, monipuolisia sekä joustavia.

LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com-työpaikkasivuston vahvuutena on alueellinen näkyvyys. Ainutlaatuinen kumppaniverkosto (mm. yli 40 paikallismediaa), näkyvyys sosiaalisessa mediassa sekä vankka rekrytointimarkkinoinnin osaaminen auttavat franchisingyrittäjiä tavoittamaan osaajia alueellisesti kohdennettuna kaikkialta Suomesta – juuri siellä, missä he itsekin toimivat.

Franchisingyrittäjät voivat etsiä osaajia myös suoraan Suomen suurimmasta, yli 250 000 osaajan, Rekrytointi.com Osaajapankista. Myös kansainvälisten osaajien tavoittaminen onnistuu Rekrytointi.comin yli 140 maata kattavan kansainvälisen rekrytointiverkoston avulla.

Laadukkaan ja sujuvan rekrytoinnin peruskivi on sopiva rekrytointijärjestelmä. LAURA™-rekrytointijärjestelmää käyttäen asiakkaat ottavat vastaan vuosittain noin 400 000 hakemusta ja rekrytoivat kymmeniätuhansia osaajia. LAURA Rekrytointi Oy:n asiakkaina on monia suuria suomalaisia yrityksiä ja myös franchisingketjuja


Franchise Newsin kumppanina LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa seuraavia etuja franchisingyrittäjille:

   • Rekrytointi.comin verkkokaupassa kaikki osaajien tavoittamisen tuotteet -10% alennuksella koodilla FRANCHISE10
   • - Ketjutason sopimus Rekrytointi.com Osaajapankkiin on jaettavissa eri yrittäjien kesken
   • - Laajemman sopimuksen tehdessäsi ketjun yleinen työnantajaesittely kaupan päälle
   • - Yrittäjien tarpeisiin sopiva LAURA-rekrytointijärjestelmä
   • - Ilmaista apua osaajien tavoittamisen ja rekrytoinnin haasteissa
   • - Konsultaatiota ja hintaetua osaajien tavoittamiseen ulkomailta
   • - Etuja voi yhdistellä keskenään. LAURA Rekrytointi Oy on luotettava kumppani rekrytoinneissa ja valmiina tukemaan myös sinun menestystäsi rekrytoinneissa.

LAURA Rekrytointi Oy:n yhteyshenkilö Pekka Miettisen kanssa voi keskustella tarkemmin vaihtoehdoista: pekka.miettinen@rekrytointi.com, p. 050 460 6660

Franchise News 31.10.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta