• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Franchising Kasvupolku®-sparrausohjelma kasvuhaluisille franchisingyrityksille on startannut

Kasvu Open järjestää kasvuyrityksille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen.

Kasvu Open on suosittu ohjelmakokonaisuus, jolla pyritään tukemaan yrityksiä kasvupolullaan. Nyt tämä ohjelma toteutetaan ensimmäistä kertaa myös franchisingsektorilla.

Franchising Kasvupolun tarkoitus on tukea franchisingsektorilla toimivien tai sinne pyrkivien yritysten kasvua tarjoamalla yrityksille sparrausta ja verkostoja liiketoimintansa kehittämiseen. Sparrausta saa omien tarpeiden mukaan mm. myyntiin ja markkinointiin, kasvun rahoitukseen, tiimin kehittämiseen, kansainvälistymiseen sekä IPR-asioihin. Verkostot muodostuvat mm. kanssayrittäjistä, franchisingtoiminnan osaajista, rahoituksen, taloushallinnon sekä muista liiketoiminnan asiantuntijoista. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Kasvupolulle voi hakea:

1. yritykset, joilla on tahtotila ja edellytykset kasvattaa toimintaansa franchisingmallilla sekä

2. yritykset, jotka jo harjoittavat ketjutoimintaa ja haluavat kehittää johdon osaamista sekä saada verkostoja toimintansa laajentamiseksi.

Toimiala tai aluekriteerejä yrityksille ei ole, mutta yrityksiltä, jotka eivät vielä harjoita franchisingtoimintaa, odotetaan riittävää liiketoimintataustaa (= testattua konseptia), jonka pohjalta franchisingtoimintaa voi lähteä rakentamaan. Kasvupolulle valitaan 15 yritystä. Haku Kasvupolulle alkaa ystävänpäivänä 14.2.2022. Lue lisää: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/

Franchise News 25.1.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta