• Facebook
  • x
  • Linkedin

Franchisingketjujen vahva taloushallintokumppani Staria jatkaa yhteistyötä Franchise Newsin kanssa

Staria on tuloksellisesti ja pitkäjänteisesti tehnyt yhteistyötä monen franchisingketjun kanssa tarjoten heille taloushallintopalvelujaan. Vuosien yhteistyö Franchise Newsin kanssa on saanut jatkoa. Staria on juuri vahvistanut paikkansa partnerina tämän vuoden Franchise News Dayssa, jota vietetään 26.9.2023.

Staria on vakiinnuttanut paikkansa franchisingketjujen asiantuntevana palveluntarjoajana taloushallinnossa kehittäen palvelukonseptiaan palvelemaan erityisesti franchisingketjuja ja niiden yrittäjiä. Se on saavuttanut aktiivisuutensa ja kumppanuuksiensa avulla franchisingsektorilla vahvan aseman. Staria ja Franchise News ovat tehneet yhteistyötä jo useita vuosia. Osapuolet ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa 11.1.2023 alkaen. Käytännössä sopimus tarkoittaa sitä, että Staria jatkaa toimintaansa Franchise News -kumppanina sekä osallistuu 26.9.2023 vietettävän franchisingsektorin ykköstapahtuman, Franchise News Dayn partnerina.

”On hienoa jatkaa yhteistyötä Starian kanssa, joka on vakiinnuttanut asemansa jo monen franchisingketjun luottamana palvelun tarjoajana”, toteaa projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä.

”On ilo jälleen jatkaa yhteistyötä Franchise Newsin kanssa. Starialla on asiakkaina jo useita franchisingketjuja ja tulevaisuudessa panostamme yhä enemmän segmenttiin. Meillä on Suomessa paljon upeita franchisingyrittäjiä, joiden kuulumisia on kiva seurata Franchise Newsin julkaisuista. Syksyn Franchise News Day -tapahtumaa odotamme jo innolla ja sitä, että pääsemme kohtaamaan niin vanhoja tuttuja kuin rakentamaa uusia yhteyksiä.”, kertoo Starian franchisingasiakkuuksista vastaava Maria Melén.

Franchise News 10.2.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta