• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Gigantti hakee kasvua

Kodinelektroniikka- ja kodinkoneketju Gigantin myynti ja asiakasmäärät ovat kovassa kasvussa ja ketju aikookin palkata loppuvuoden aikana 100 uutta työntekijää ympäri Suomen. 

Suurin tarve uusille työntekijöille on pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Porissa. Gigantti järjestää Helsingissä 9. lokakuuta suuren rekrytointitapahtuman, jossa haetaan työntekijöitä Helsingin, Espoon ja Vantaan suuriin Gigantteihin.

Gigantti etsii niin kokoaikaisiin, osa-aikaisiin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin työntekijöitä monenlaisiin työtehtäviin: myyjiksi, osastopäälliköiksi, tuoteryhmävastaaviksi, kassalle, keittiösuunnittelijoiksi, yritysmyyjiksi, varastotyöntekijöiksi sekä asentajiksi. 

Gigantin henkilöstöjohtaja Tomi Sohlmanin mukaan Gigantin myynti ja asiakasmäärät ovat kovassa kasvussa. Sohlman kertoo: "Uudistamme tulevan vuoden aikana useita myymälöitämme. Loppuvuoden kiireisin sesonki on alallamme pian käsillä, ja rekrytoimme nyt uusia työntekijöitä, jotka voisivat aloittaa töissä mahdollisimman nopeasti."

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 4.10.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta