• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Go On ja Feelback yhdistyvät tarjotakseen monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaidensa henkilöstön ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi

Korona Investin hallinnoima rahasto muodostaa uuden merkittävän henkilöstöalan toimijan yhdistämällä Go On franchising ketjun yrittäjävetoiseen toimintaan Feelback Groupin asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuspalvelut.

Go On ketjulla ja Feelback Groupilla on pitkät toimintahistoriat ja laajat valtakunnalliset asiakaskuntansa. Go On ketju toimii franchising yrittäjiensä vetäminä valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla. Sen toimintaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja muutosturvavalmennukset. Feelbackin tutkimuspalvelut yhdistettynä Go Onin palveluiden kanssa vahvistavat ja lisäävät nykyisten sekä uusien asiakkuuksien kilpailukykyä entistä paremmin.

”Go On ketjun tavoitteena on tukea ketjuyrittäjiään uusilla palveluilla heidän loppuasiakkaiden henkilöstöhaasteiden ratkaisuissa. Nyt saamme samalla kertaa monipuolisen tutkimusnäyttöön perustuvan palveluvalikoiman yrittäjillemme sekä useita palveluyhtiöitä jatkuvan kasvumme tueksi.” kertoo Go On Groupin toimitusjohtajana aloittava Janne Korhonen


Kuvassa Go On Groupin toimitusjohtajana aloittava Janne Korhonen ja hallituksessa jatkava, Go On Groupin toimitusjohtajana toiminut Kimmo Salminen.


Feelback Groupin toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen näkee yhdistymisen Go On ketjun kanssa tärkeänä askeleena. Korona Investin mukaantulo puolestaan mahdollistaa toiminnan monipuolistamisen ja kyvyn luoda vahvoja strategiapolkuja tulevaisuuteen. ”Uskon, että laaja-alaisen tietotaidon ja kokemuksen avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä vahvemman mahdollisuuden menestykseen.”

”Go On ketjun vahva kasvu ja toimintakulttuuri sekä Feelbackin tiedolla johtamiseen perustuvat tutkimuspalvelut mahdollistavat monipuolisen palveluvalikoiman organisaatioiden kehittämiseksi. Meille on tärkeää, että molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat kanssaomistajina yhteisten kasvutavoitteidemme toteuttamisessa.” toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Franchise News 7.7.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta