• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Go On -ketjun Vuoden yrittäjänä toistamiseen palkittu Marjo Nordberg-Leinonen: suunnitelmallisuus, aito auttamisen halu ja loistava tiimi johtavat menestykseen

Go On -ketju palkitsi Vuoden 2022 yrittäjänä Rovaniemen yrittäjänsä Marjo Nordberg-Leinosen 17.3.2023 pidetyssä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Gaalassa. Nordberg-Leinonen tuli myös viime vuonna valituksi Go On -ketjun Vuoden yrittäjänä.

Marjo Nordberg-Leinonen on toiminut Rovaniemen Go On -yrittäjänä vuodesta 2018 alkaen. Hänen yrityksensä toimii Lapin ja Koillismaan alueella. Go On -ketju palkitsi Nordberg-Leinosen toistamiseen Vuoden yrittäjänään. Hän on onnistunut menestyksekkäästi kasvattamaan liikevaihtoaan vuosien ajan.Suunnitelmallisuus, aito halu auttaa ja loistava tiimi

Nordberg-Leinonen on kiitollinen saamastaan palkinnosta ja uskoo suunnitelmallisen ja vastuullisen toiminnan, aidon halun auttaa asiakkaitaan sekä hyvän tiimin olevan menestyksensä avaimiaan. ”Vaikka yrittäjyysvuosien aikana on ollut monta suurta mullistavaa asiaa: korona, Ukrainan sota ja energiakriisi, olemme silti onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoamme. Juuri päämääräinen ja arvojemme mukainen toiminta ovat vieneet meitä eteenpäin. Meillä on asiantunteva ja ammattimainen tiimi, joka koostuu moniosaavista alan ammattilaisista. Tiimimme toimii suurella sydämellä asiakkaita palvellen tarjoten heille monipuolisesti erilaisia ratkaisuja.” Nordberg-Leinonen kertoo.

Franny Gaalassa 15 palkitusta yrittäjästä Nordberg-Leinonen onnistui myös valikoitumaan kärkikolmikkoon, joista valittiin Vuoden Franchisingyrittäjäksi Sp-Kodin Tanja Heinonen.

”Kun olin Franny Gaalassa lavalla TOP3- yrittäjän joukossa, tuntui hurjalta ja se oli minulle suorastaan yllätysten yllätys. Oikeastaan vasta seuraavana päivänä tajusin, mitä oli tapahtunut ja kun mietin, kuinka paljon Suomessa onkaan franchisingyrittäjiä, sai se minut ajattelemaan, että varmasti jotain on tehty oikein, kun kärkijoukkoon pääsin.”, Nordberg-Leinonen muistelee tunnelmiaan Franny Gaalassa.

”Haluan vielä isosti kiittää mahtavaa tiiminäni, asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme, koska yhdessä me kehitymme ja menestymme. Lisäksi kiitos kuuluu ketjulle ja yrittäjä kollegoille, sillä ilman heitä ei olisi Lapin tiimiäni. On ilo työskennellä ketjussa, jossa on ammattilaiset ympärillä oppien joka päivä itsekin jotain uutta.”, Nordberg-Leinonen sanoo kiitollisena.

Franchise News 30.3.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta