• 1000

  Kotipizzan Eläköön ravintola -kampanja juhlistaa ravintoloiden avautumista

  Kotipizza -ketjun 1.6. alkanut ulkomainoskampanja nostaa Kotipizzan lisäksi vahvasti esiin myös kulloisenkin alueen muita ravintoloita aina fine diningista street foodiin ja pizzasta aasialaisen kautta burgeriin.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Hampurilaisketju Rollsille liikkuva ravintolakonsepti

  Hampurilaisketju Rollsin ensimmäinen liikkuva ravintola avaa ovensa 5.6. Porvoossa yrittäjän Tommy Koivuluoman ja hänen vaimonsa pyörittämänä.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Go On Yhtiöt jatkaa Franchise News Dayn yhteistyökumppanina myös tänä vuonna

  Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluiden moniosaaja, joka tarjoaa ketjuille palveluitaan aina pelitilanteen ja -paikan mukaan. Franchise News ja Go On Yhtiöt ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta myös tänä vuonna.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Yrittäjä ostaa suurimman osan Vapiano -ketjusta

  Italialaista ruokaa tarjoileva ravintolaketju Vapianolla on mennyt jo pitkään huonosti ja korona oli viimeinen niitti. Nyt Vapianon velkojat ovat sopineet myyvänsä suurimman osan liiketoiminnasta yrittäjä Mario C Bauerille.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  UUSI R-KIOSKI -YRITTÄJÄ HELSINGISSÄ TAPANILASSA


  Lue lisää »

   
 • 1000

  Alina -ketjulla uusi yksikkö Lapin alueelle

  Anna-Leena Vuokila on uusi Alina-yrittäjä Lapin alueella. Vuokilan Alina -yritys tarjoaa Alina-palveluita Torniossa, Tervolassa ja Keminmaan alueella.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  BURGER KING® LAHJOITTI LÄHES 40 000 KASVISPIHVIÄ

  Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeusajasta johtuen pikaruoka-alalla on nyt raaka-aineita enemmän kuin kysyntää. Ruoka-avun tarve on kuitenkin kasvanut, ja auttamiseen osallistuakseen Burger King lahjoittaa yhteensä 38 500 Rebel Whopperin kasvispihviä Sini Hurstille ja Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:lle.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Kotipizza -ketjun asiakaslehti painettiin vastuullisesti hiilineutraalisti

  Kotipizzan asiakaslehti Quattro Stagioni täydentää ketjun asiakaslähtöisyyttä ja digitaalisten kanavien sisältöjä. Nyt lehdestä on tehty erikoisnumero, joka on painettu koronakevääseen sopivasti hiilineutraalisti. Quattro Stagioni -lehti jaetaan asiakkaille Kotipizzan verkkokaupassa tehtyjen kuljetustilausten mukana.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  FAUNATAR-KETJULLE KORONA-AJAN KOTOILUT LISÄNNEET LEMMIKKIEN JA TERRASCAPING -TARVIKKEIDEN MYYNTIÄ

  Nyt korona-aikana vietetään paljon aikaa kotona oman perheen kanssa, joka on innostanut monia perheitä lemmikkien hankintaan, kun aikaa lemmikkiarjen harjoitteluun on normaalia enemmän. Tämä merkitsee Faunatar -ketjussa lemmikkien myynnin kasvua. Myös kodinsisustaminen on lisääntynyt ja Faunattarella se näkyy Terrascapingiin eli terraarion maisemointiin vaativien tarvikkeiden myynnin lisääntymisellä.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Alina -ketjussa uudet arvot - henkilöstö teki päätöksen

  Alina -ketjun päivitetyt arvot ovat: asiakaslähtöisyys, laadukkuus, luotettavuus ja ammatillisuus. Arvoja on ollut päättämässä Alina -ketjun yrittäjät ja koko ketjun henkilökunta.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Uusi R-kioski -yrittäjä Keravalla


  Lue lisää »

   
 • 1000

  KOTONA ASUEN SENIORIHOIVA -KETJU: KORONAN TUOMAT HAASTEET VOITETTAVISSA

  Kotona Asuen Seniorihoiva- ketju näkee koronan tuomien haasteiden olevan voitettavissa. Huhtikuussa ketjussa asiakaspoistuma hiljentyi ja loppukuusta oli jo kasvunmerkkejä. Palveluita on uskallettu käynnistää jo uudestaan ja uusia asiakkuuksiakin tullut sekä saatu lisämyyntiä.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Uudet R-KIOSKI-yrittäjät Helgingissä, Vantaalla ja Hämeenlinnassa


  Lue lisää »

   
 • 1000

  McDonald`s -ketju lisäsi ruoan kotiinkuljetuspalveluja Lappeenrannassa

  McDonald’s -yrittäjä Vesa Särkän omistama Lappeenrannan McDonald’s -ravintola aloitti kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa 5.5.2020.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Fafa's oli äitienpäivänä Mama's

  Fafa’s osoitti äitienpäivänä 10.5. kiitosta kaikille äideille ja erityisesti Suomen terveydenhuollossa päivittäin COVID-19-pandemiaa vastaan taisteleville äideille.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Autoklinikka -ketju laajenee - uusi toimipiste Vaasassa ja uusi korjaamo Pirkanmaalle

  Maan johtava vahinkokorjaamoketju Autoklinikka avasi uuden korjaamon Vaasaan maaliskuussa. Toukokuussa ketju laajenee Pirkanmaalle, Lempäälän Ideaparkkiin.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Alina -ketjun yrittäjille laaduntunnustuksia

  Neljä uutta Alina -yritystä on saanut sosiaali- ja terveydenhuoltoalan korkeimmat mahdolliset laaduntunnustukset, SHQS-laatusertifikaatit.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Kotipizza -ketju piristää karanteeniarkea 1900 pizzalla #GivingTuesdayNow-tapahtumassa

  Kotipizza ja Diakonissalaitos ovat kumppaneita #GivingTuesdayNow -tapahtumassa 5.5., jossa Kotipizza -ketju lahjoittaa Diakonissalaitoksen työn piirissä ja koronaepidemian takia eristyksissä oleville eri puolilla Suomea yhteensä lähes 1900 pizzaa.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Teerenpeli- ketju toi markkinoille uuden ja ajankohtaisen tuotteen - käsidesin

  Teerenpeli- ketju vastasi koronapandemiasta aiheutuvaan tarpeeseen ryhtymällä valmistamaan käsidesiä. Käsidesi on hyvä lisä Teerenpeli Yhtiöiden palveluvalikoimaan, joka normaalioloissa keskittyy ravintolapalveluiden, panimotuotteiden, ginin ja viskien tuotantoon.
  Lue lisää »

   
 • 1000

  Docus on Franchise Newsin uusi yhteistyökumppani

  Docus on Franchise Newsin uusi auktorisoitu yhteistyökumppani.
  Lue lisää »

   

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »