Yhteistyökumppanit

One Leasing Finland Oy

One Leasing Finland Oy on kotimainen räätälöityjä leasingrahoitusratkaisuja ja -palveluja tarjoava yritys. 

Leasingrahoituksen kohteina ovat henkilö-, paketti- ja kuorma-autot, koneet, laitteet sekä kalusteet. Muiden palveluiden lisäksi One Leasing Finland tarjoaa faktorointia asiakasyritysten positiivisen kassavirran varmistamiseksi. 

One Leasing Finland Oy on perustettu vuonna 2018. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla Aviapoliksen alueella lähellä lentoasemaa.

Yrityksen omistajina on kuusi yrittäjähenkistä, rahoitusalan, yritysrahoituksen, muutosjohtamisen kokenutta ammattilaista ja partneria,

Tutustu tarkemmin yritykseemme, asiakasreferensseihimme sekä tarjoamiimme palveluihin osoitteessa: www.oneleasingfinland.fi Docus

Docus Oy on kotimainen yritys, joka palvelee franchisingketjuja koko Suomen alueella Digital signage  -ratkaisuissa eli mainos- ja infonäytöissä. Docus on osaava ja innokas kehittämään ketjujen liiketoimintaa pitkäjänteisesti. ”Olemme itse yrittäjiä ja tunnemme digitaalisuuden mahdollisuudet ja osaamme niissä auttaa – tehdään asioista helppoja ja toimivia ja edullisia”.  Docuksen Älykäs toimisto palvelukokonaisuus sisältää seuraavat ratkaisut:

• Digital signage ja neuvotteluhuoneiden näyttöratkaisut

• Tulostusympäristöt palveluna – monitoimilaitteet ja tulostimet.

• Dokumentinhallinta ja arkiston digitointipalvelut

Docus digital signage – digitaaliset mainos- ja infonäytöt ovat tärkeä osa Docuksen liiketoimintaa. Docuksen asiantuntijat ovat olleet sadoissa isoissa ja pienissä projekteissa mukana. Docuksen ratkaisut soveltuvat erinomaisesti ketjutoiminaan – kuitenkin niin että jokaisessa pisteessä voidaan viestintää hoitaa paikallisesti – jos niin halutaan. Docus tietää, että paras ja tehokkain viestintä muodostuu yhdessä printistä ja digitaalisesta viestistä. Docuksen kumppanit Samsung, Ricoh ja Qem Sofware ovat alansa johtavia toimijoita.

Docus neuvotteluhuoneratkaisut – koostuu avaimet käteen -palvelusta: kartoitus, suunnittelu, ratkaisu ja käyttöönotto. Kaikki tämä saatavissa kokonaispalveluna. Docus tekee saumatonta yhteistyötä Suomen johtavien tilasuunnittelijoiden kanssa. Teknologiassa he luottavat alan johtaviin toimijoihin.

Docus dokumentinhallinta – älykkäät asiakirjat ja toimintatavat. 25-vuoden kokemus dokumenteista. Docus on Docuware Gold Partner. Monesti projekti alkaa sillä, että Docus digitoi asiakkaiden paperiset sopimukset ja arkistot digitaalisen muotoon, sen jälkeen he rakentavat uuden fiksumman tavan toimia – paperiset prosessit vähenevät heidän avullaan.

Docus toimistotulostus – hallittu kokonaisuus, jossa kaikki tulostamiseen liittyvät asiat hoituvat palveluna yhdellä laskulla. Markkinoiden laajin valikoima tulostimia ja monitoimilaitteita sekä niihin liittyviä palveluita – Docus integroi laitteensa asiakkaiden it-järjestelmiin. Ketjukokonaisuuksissa tulostamisen kustannukset alenevat tyypillisesti 1050% heidän avullaan ja siitä tulee halittu kokonaisuus – josta he vastaavat.

Docus on dokumentinhallinnan ja tulostamisen rautainen ammattilainen 25 vuoden kokemuksella. Docus on Ricoh Corporate partner ja Docuware Gold partner.

Docuksen teknologiakumppanit ovat alansa johtavia toimijoita: 


Docus showroom: Spektri Business Park – Pilotti,  Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo. Varaa aika esittelyyn: info@docus.fi ja 010 418 0860 www.docus.fi 


Leadoo Marketing Technologies

Franchisingketjujen verkkosivujen liidiengeneroinnin ja rekrytoinnin teknologia.

Leadoo Marketing Technologies (Leadoo MT) on suomalainen markkinointiteknologiayritys, joka palvelee franchisingketjuja koko Suomen alueella.

Leadoo MT tarjoaa franchisingketjuille työkalut, joiden avulla ketjut pystyvät parantamaan asiakaspalveluaan sekä kehittämään erinomaisesti asiakashankintaansa. Heidän palvelunsa avulla ketjut ovat kyenneet kaksinkertaistamaan verkkosivuiltaan saamansa liidit sekä saamaan suoraa myyntiä. Leadoo MT:n työkalu helpottaa myös uusien franchisingyrittäjien houkuttelemisessa.

Lähde Leadoo Marketing Technologiesien kanssa lentoon! Lue lisää tästä.


ELO

Positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä. 

Elo uskoo, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. 

Elon kattaviin palveluihin: työeläkevakuutuspalvelut, työkykyjohtamisen palvelut, yritysrahoituspalvelut sekä toimitilojen ja asuntojen vuokraus, pääsee tutustumaan >> www.elo.fi

Lue artikkeli: Opastava johtaminen suojaa nuorten työntekijöiden työkykyä ja auttaa yritystä menestymään >>TÄSTÄ


Fennia

Yritysten taloudellisen turvallisuuden kumppani.


Fennian perustamisen juuret ja arvot ovat yrittäjyydessä. Fennia on mukana yrityksen arjessa taloudellisen turvallisuuden kumppanina luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Fennia tarjoaa asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta. 

Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Yrittäjyys yhdistää franchising-toimintaa ja Fenniaa. Fennia näkee franchisingin merkittävänä ja kasvavana yrittäjyyden muotona nyt ja tulevaisuudessa ja heidän kehittämät ratkaisut tukevat yrittäjää toiminnan kaikissa vaiheissa.

 Lue lisää: fennia.fi (linkiksi https://www.fennia.fi/fi/yritykset-ja-yrittajat/)


Helsingin Kaupunki

Elinkeino-osaston yrityspalveluiden tehtävänä on kehittää yritysten toimintaympäristöä ja toimintaedellytyksiä palvelemalla yrityksiä mm. lupa-, toimitila- ja sijaintipaikka-asioissa sekä tuissa, hankinnoissa ja rekrytoinneissa. NewCo Helsinki tarjoaa yritysneuvontaa alkuvaiheen yrittäjyyteen mm. koulutuksilla ja verkostoitumistilaisuuksilla. Kaikki palvelut ovat maksuttomia.

Katso lisätietoja https://www.hel.fi/yritystenhelsinki/fi


Hoo-Hoo Oy

Profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunut yritys.

Hoo-Hoo Oy on vuonna 1989 perustettu toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys ja on osa New Wave Profilea, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta ketjua.

Hoo-Hoo Oy tunnetaan ensisijaisesti laadukkaista mainoskalentereista. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima liikelahjojajaprofiilivaatteita. Hoo-Hoo Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua tarjoten mm. tuotteiden merkkausta, joilla yritys saa  hyvin näkyvyyttä.


Foodstock

Franchisingketjujen kasvun mahdollistava hankinta- ja logistiikkayritys.

Foodstock on erikoistunut hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluiden tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille, myös muille kuin elintarvikealoille. Foodstockilla on vahva kokemus ja ymmärrys franchisingketjujen toimintaperiaatteista, mikä tarkoittaa, että he pystyvät palvelemaan sekä ketjua että franchisingyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjille Foodstock tarjoaa henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan.

Foodstock hoitaa logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa heidän asiakasketjuille mahdollisuutta laajentua valtakunnallisesti. Foodstockin toiminnassa tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. 

Lue ilmoitus: "Foodstock - varma hankinta -ja logistiikkakuppani" tästä.


           

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.


         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. FranCon Franchise Consulting toimii neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistaan franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. FranCon Franchise Consultingin asiakkaita ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi he tarjoavat palveluitaan myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

FranCon Franchise Consulting on tarjonnut franchisingosaamistaan jo vuodesta 1994 lähtien.


       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.


   

Staria

Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa


Staria Oyj toimii useiden franchising-ketjujen taloushallinnon kumppanina. Alan edellä kävijänä Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Asiakaskohtaiset tiimi toteuttaa palvelut kaikille ketjuyrityksille ja tuottaa ketjujohdolle kokonaiskuvaa ketjun taloudellisesta tilanteesta.

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Starian franchising-asiakkaita ovat mm. Kiinteistömaailma ja Laatutakuu. Tutustu Starian asiakastarinoihin: https://staria.com/fi/yritys/asiakkaamme/


     

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).


 

Go On Yhtiöt

Verkkokoulutus ja -perehdytys Franchising -ketjussa. 

Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluiden moniosaaja pelitilanteen  ja -paikan mukaan!

GoMore LMS -verkkokoulutusympäristön avulla hoituvat FR -ketjun yrittäjien, toimihenkilöiden sekä tarvittaessa myös asiakkaiden perehdytys- ja koulutustoimenpiteet vaivattomasti, tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti. 

Go On Yhtiöiden oma, FR -ketjun tarpeisiin suunniteltu Go On Akatemia toimii erinomaisena monistettavana konseptina joko sellaisenaan tai soveltuvin osin. Go On Yhtiöt toimittaa FR -ketjun tarpeet täyttävän GoMore LMS -verkkokoulutusratkaisun suunnittelusta aina ketjun avainpelaajien loppukoulutukseen saakka ja toimii tarvittaessa yhteistyökumppanina myös jatkossa esim. verkkokoulutusten sisällön tuotannossa.


Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »