Yhteistyökumppanit

Foodstock

Franchisingketjujen kasvun mahdollistava hankinta- ja logistiikkayritys.

Foodstock on erikoistunut hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluiden tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille, myös muille kuin elintarvikealoille. Meillä on vahva kokemus ja ymmärrys franchisingketjujen toimintaperiaatteista, mikä tarkoittaa, että pystymme palvelemaan sekä ketjua että franchisingyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjille tarjoamme henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan.

Hoidamme logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa asiakasketjuillemme mahdollisuutta laajentua valtakunnallisesti. Toiminnassamme tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. 

           

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.

         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. Toimimme neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistamme franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

Olemme tarjonneet franchisingosaamistamme jo vuodesta 1994 lähtien.

       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.

   

Mail Boxes Etc.

Postitus- ja yrityspalvelut maailmanlaajuisesti

Mail Boxes Etc. on maailman johtavia postitus- ja yrityspalveluita tarjoavista franchisingketjuista. MBEn kattavat tuotteet, palvelut, osaaminen ja resurssit yhdistävät yritys- ja yksityisasiakkaat maailmanlaajuisesti:

  • Pack & Ship - pakkaus- ja postituspalvelu
  • Pakkausmateriaalit perus- ja erikoistarpeisiin
  • Graphic Design & Print - suunnittelu- ja tulostuspalvelu
  • Toimistotarvikkeet ja liikelahjat
  • Muste- ja laserkasetit tulostukseen
  • Virtuaaliosoite ja postilaatikon vuokraus
   

Nordea

Yrittäjän pankki on aina avoinna

Tiesithän, että voit hoitaa suurimman osan yrityksen pankkiasioista myös puhelimitse tai verkkotapaamisessa. Nordea Business Centre tarjoaa henkilökohtaista palvelua vuorokauden ympäri. Asiantuntijamme auttavat esimerkiksi yrityksen maksuliikenteeseen, rahoitukseen, sijoitukseen, säästämiseen ja vakuutuksiin liittyvissä asioissa.

 

Staria

Staria Oyj on vuonna 2003 perustettu ERP- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen parempia päätöksiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut kuten CFO-palvelu ja ohjelmistorobotiikka.

     

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).

 

Suomen Uusyrityskeskus

Maksutonta neuvontaa alkaville yrittäjille

Suomen 30 uusyrityskeskusta tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja alkaville yrittäjille. Uusyrityskeskusten tavoitteena on auttaa yrityksiä niiden alkutaipaleella kohti kannattavaa kasvua.

Uusyrityskeskusverkosto tuottaa vuosittain kattavan yrittäjyyden tietopaketin, perustamisoppaan. Opas jaetaan maksutta uusyrityskeskusten asiakkaille ja se löytyy sähköisenä osoitteesta  www.perustamisopas.fi!

Lisätietoa uusyrityskeskusten toiminnasta sekä lähimmän keskuksen löydät osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi.

   

Ziik

Yrityksen sisäinen viestintäjärjestelmä mobiiliin

ZiiK - oikea tieto, oikealla henkilöillä, aina oikeaan aikaan. ZiiK on moderni sovellus, mobiili tapa kaikkeen kommunikointiin organisaation sisällä. Se korvaa sähköpostit, jäykät intranetit, Facebook -ryhmät, Whatsapp -ryhmät ja muut sekalaiset tavat viestiä tärkeistä asioista. ZiiKin avulla kaikki eri tasojen ja työtehtävien vastuuhenkilöt ovat aina ajan tasalla siitä, mitä heidän kuuluukin tietää, ajasta ja paikasta riippumatta. Tutkitusti lisää tuottavuutta, vähentää työyhteisön stressiä ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta työyhteisössä. 

Katso tarkempi esittely täältä.


Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »