Yhteistyökumppanit

Foodstock

Franchisingketjujen kasvun mahdollistava hankinta- ja logistiikkayritys.

Foodstock on erikoistunut hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluiden tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille, myös muille kuin elintarvikealoille. Meillä on vahva kokemus ja ymmärrys franchisingketjujen toimintaperiaatteista, mikä tarkoittaa, että pystymme palvelemaan sekä ketjua että franchisingyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjille tarjoamme henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan.

Hoidamme logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa asiakasketjuillemme mahdollisuutta laajentua valtakunnallisesti. Toiminnassamme tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. 


           

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.


         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. Toimimme neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistamme franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

Olemme tarjonneet franchisingosaamistamme jo vuodesta 1994 lähtien.


       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.


   

Mail Boxes Etc.

Postitus- ja yrityspalvelut maailmanlaajuisesti

Mail Boxes Etc. on maailman johtavia postitus- ja yrityspalveluita tarjoavista franchisingketjuista. MBEn kattavat tuotteet, palvelut, osaaminen ja resurssit yhdistävät yritys- ja yksityisasiakkaat maailmanlaajuisesti:

  • Pack & Ship - pakkaus- ja postituspalvelu
  • Pakkausmateriaalit perus- ja erikoistarpeisiin
  • Graphic Design & Print - suunnittelu- ja tulostuspalvelu
  • Toimistotarvikkeet ja liikelahjat
  • Muste- ja laserkasetit tulostukseen
  • Virtuaaliosoite ja postilaatikon vuokraus

   

Messukeskus

Messukeskus - Tukevat raamit maailmanluokan tapahtumille

Messukeskus (linkki: https://messukeskus.com ) on Suomen monipuolisin messu- ja tapahtumatalo, joka auttaa tilaisuuden onnistumisessa. Messukeskuksesta saa kaikki tarvittavat kokous- ja tapahtumapalvelut ja enemmänkin kokousten, seminaarien, juhlien ja muiden yritystapahtumien järjestämiseen! Pieni tai suuri tilaisuus, parasta mitä Messukeskus voi tarjota on osaavien tapahtuma-ammattilaisten tuki sekä vuosien kokemuksella valikoitunut huippuluokan kumppaniverkosto.

Vuonna 2019 Messukeskus täyttää sata vuotta. Ensimmäiset messut Messukeskus järjesti Suomessa 1920, ja sen jälkeen he ovat kasvaneet monipuoliseksi tapahtumataloksi. Messukeskus jatkaa tilojen ja palveluiden voimakasta uudistamista tavoitteenaan kasvaminen Pohjoismaiden johtavaksi tapahtumakeskukseksi. Messukeskus toivottaa tervetulleeksi tutustumaan täysin uudistuneeseen hotelliin sekä kokous- ja ravintolamaailmaan sekä liittymään muiden tapahtuma-alan onnistujien joukkoon ja tuomaan tilaisuudet Messukeskukseen ja näin luomaan lisää timanttisia tarinoita!

Tutustu tapahtumatiloihin ja -palveluihin: https://messukeskus.com/jarjesta_tilaisuus/


Staria

Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa


Staria Oyj toimii useiden franchising-ketjujen taloushallinnon kumppanina. Alan edellä kävijänä palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Asiakaskohtaiset tiimimme toteuttavat palvelut kaikille ketjuyrityksille ja tuottavat ketjujohdolle kokonaiskuvaa ketjun taloudellisesta tilanteesta.

 

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimisi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Franchising-asiakkaitamme ovat mm. Kiinteistömaailma ja Laatutakuu. Tutustu asiakastarinoihin: https://staria.com/fi/yritys/asiakkaamme/


     

Edita

Edita on sisältöyhtiö, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen älykkäitä oppimisen ja lakitiedon ratkaisuja. Edita auttaa organisaatioita ja yksilöitä menestymään ja palvelemaan omia sidosryhmiään entistä paremmin yhdistämällä ratkaisuissaan relevantit sisällöt, osaamisensa oppimisessa, pedagogiikassa ja lakitiedossa sekä asiakkaidensa tarpeisiin soveltuvan teknologian.

Edita on osa Nordic Morning -konsernia.


Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).


 

Suomen Uusyrityskeskus

Maksutonta neuvontaa alkaville yrittäjille

Suomen 30 uusyrityskeskusta tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja alkaville yrittäjille. Uusyrityskeskusten tavoitteena on auttaa yrityksiä niiden alkutaipaleella kohti kannattavaa kasvua.

Uusyrityskeskusverkosto tuottaa vuosittain kattavan yrittäjyyden tietopaketin, perustamisoppaan. Opas jaetaan maksutta uusyrityskeskusten asiakkaille ja se löytyy sähköisenä osoitteesta  www.perustamisopas.fi!

Lisätietoa uusyrityskeskusten toiminnasta sekä lähimmän keskuksen löydät osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi.

   

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »