Yhteistyökumppanit

Docus

Docus Oy on kotimainen yritys, joka palvelee franchisingketjuja koko Suomen alueella Digital signage  -ratkaisuissa eli mainos- ja infonäytöissä. Docus on osaava ja innokas kehittämään ketjujen liiketoimintaa pitkäjänteisesti. ”Olemme itse yrittäjiä ja tunnemme digitaalisuuden mahdollisuudet ja osaamme niissä auttaa – tehdään asioista helppoja ja toimivia ja edullisia”.  Docuksen Älykäs toimisto palvelukokonaisuus sisältää seuraavat ratkaisut:

• Digital signage ja neuvotteluhuoneiden näyttöratkaisut

• Tulostusympäristöt palveluna – monitoimilaitteet ja tulostimet.

• Dokumentinhallinta ja arkiston digitointipalvelut

Docus digital signage – digitaaliset mainos- ja infonäytöt ovat tärkeä osa Docuksen liiketoimintaa. Docuksen asiantuntijat ovat olleet sadoissa isoissa ja pienissä projekteissa mukana. Docuksen ratkaisut soveltuvat erinomaisesti ketjutoiminaan – kuitenkin niin että jokaisessa pisteessä voidaan viestintää hoitaa paikallisesti – jos niin halutaan. Docus tietää, että paras ja tehokkain viestintä muodostuu yhdessä printistä ja digitaalisesta viestistä. Docuksen kumppanit Samsung, Ricoh ja Qem Sofware ovat alansa johtavia toimijoita.

Docus neuvotteluhuoneratkaisut – koostuu avaimet käteen -palvelusta: kartoitus, suunnittelu, ratkaisu ja käyttöönotto. Kaikki tämä saatavissa kokonaispalveluna. Docus tekee saumatonta yhteistyötä Suomen johtavien tilasuunnittelijoiden kanssa. Teknologiassa he luottavat alan johtaviin toimijoihin.

Docus dokumentinhallinta – älykkäät asiakirjat ja toimintatavat. 25-vuoden kokemus dokumenteista. Docus on Docuware Gold Partner. Monesti projekti alkaa sillä, että Docus digitoi asiakkaiden paperiset sopimukset ja arkistot digitaalisen muotoon, sen jälkeen he rakentavat uuden fiksumman tavan toimia – paperiset prosessit vähenevät heidän avullaan.

Docus toimistotulostus – hallittu kokonaisuus, jossa kaikki tulostamiseen liittyvät asiat hoituvat palveluna yhdellä laskulla. Markkinoiden laajin valikoima tulostimia ja monitoimilaitteita sekä niihin liittyviä palveluita – Docus integroi laitteensa asiakkaiden it-järjestelmiin. Ketjukokonaisuuksissa tulostamisen kustannukset alenevat tyypillisesti 1050% heidän avullaan ja siitä tulee halittu kokonaisuus – josta he vastaavat.

Docus on dokumentinhallinnan ja tulostamisen rautainen ammattilainen 25 vuoden kokemuksella. Docus on Ricoh Corporate partner ja Docuware Gold partner.

Docuksen teknologiakumppanit ovat alansa johtavia toimijoita: 


Docus showroom: Spektri Business Park – Pilotti,  Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo. Varaa aika esittelyyn: info@docus.fi ja 010 418 0860 www.docus.fi 


Staria

Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa

Staria Oyj toimii useiden franchising-ketjujen taloushallinnon kumppanina. Alan edellä kävijänä Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Asiakaskohtaiset tiimi toteuttaa palvelut kaikille ketjuyrityksille ja tuottaa ketjujohdolle kokonaiskuvaa ketjun taloudellisesta tilanteesta.

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Starian franchising-asiakkaita ovat mm. Kiinteistömaailma ja Laatutakuu. Tutustu Starian asiakastarinoihin: https://staria.com/fi/yritys/asiakkaamme/


     

Foodstock

Foodstock on moderni hankinta- ja logistiikkakumppani, joka tarjoaa eri kokoisille kansallisille ja kansainvälisille yrityksille räätälöityjä palveluja. Erityisosaamista ja kokemuksen kartuttamaa taitoa Foodstockilta löytyy etenkin ketjuohjatuista yrityksistä.

Foodstockilta saa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita huippuunsa hiotulla ammattitaidolla. Foodstock varmistaa yrityksellesi laadukkaat tuotteet sekä tehokkaan logistiikan. Foodstockin logistiikkapalvelut toimivat valtakunnallisesti, mikä myös mahdollistaa asiakasketjujen sujuvan laajentumisen koko Suomen alueelle, unohtamatta kuitenkaan kansainvälisiä mahdollisuuksia. Foodstockin kanssa ketjuravintolat saavat laadukkaan, vastuullisen ja tarpeiden mukaan räätälöidyn tuotevalikoiman sekä omaa luokkaansa olevan asiakaspalvelun. Laadukkaat raaka-aineet toimitetaan aina suoraan asiakkaiden toimitiloihin ammattimaisella varmuudella ja sovitussa toimitusrytmissä. 

Foodstockilla ymmärretään asiakkaiden ja yrittäjien tarpeet perin pohjin, sillä kilpailukykyinen ja vastuullinen valikoima sekä henkilökohtainen palvelu ovat toiminnan kulmakiviä. Yhteistyötä tehdään niin tuotteiden kehitystyössä kuin teknologisten ratkaisujenkin suhteen, sillä yhdessä toimiminen tarjoaa ratkaisuja juuri asiakkaalle sopivalla tasolla.

Foodstockin asiakkaina on tyytyväisiä ketjuliiketoimintaa harjoittavia eri kokoisia kansallisia ja kansainvälisiä kahviloita sekä ravintoloita. Kansainvälisesti toimiva Foodstock on itsenäinen osa Kotipizza-konsernia ja Kotipizza Groupia, joka on osa norjalaista Orkla ASA konsernia.

Lue lisää Foodstockista: www.foodstock.fi


           

SC Software

Ohjelmistoratkaisut tehokkaaseen franchisingketjun toiminnanohjaukseen

Menestyvä franchisingtoiminta on ketjun, yrittäjien ja työntekijöiden saumattoman yhteistyön tulos. Franchisingliiketoiminnan laajentuessa ja yrittäjien sekä toimipaikkojen lisääntyessä ketjun hallinta ja johtaminen hankaloituvat, sisäinen viestintä hajaantuu ja yritysten toimintatavat alkavat poiketa toisistaan. Tämä vaikuttaa negatiivisesti brändin yhtenäisyyteen, asiakaskokemukseen sekä yrittäjien tyytyväisyyteen, näkyen lopulta heikentyneenä maineena ja kassavirtana.

SC Softwaren Franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä ja siihen kytkeytyvä yrittäjän asiointipalvelu tukevat johtamista ja operatiivisen toiminnan hallintaa niin ketju- kuin yritystasolla. Ratkaisu mahdollistaa ketjun ydintiedon hallinnan, ketjujohdon ja yrityksen välisen vuorovaikutuksen, sekä keskitetyn muutosten ja tiedon jalkauttamisen koko ketjulle. Ratkaisun ansiosta franchisingketjun jokainen yritys pystyy noudattamaan konseptia ja yhteisiä toimintamalleja paremmin, jolloin myös asiakaskokemus sekä brändimielikuva pysyvät laadukkaina ja ketjuohjattuina toimipisteestä riippumatta.

SC Softwaren franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmän avulla:

• Viestit mm. toimintamallit, ohjeet, kampanjat ja ajankohtaiset asiat läpi koko ketjun tai kohdennetusti eri käyttäjäryhmille

• Tarjoat yrittäjille ja henkilöstölle keskitetyn kanavan ketjun tietoihin ja toimenpiteiden hallintaan

• Ylläpidät tietoja mm. yrittäjistä, liikepaikoista, toimipisteistä ja sopimuksista

• Hallinnoit auditoinnit ja asiakaspalautteet keskitetysti.

SC Software Oy on pilvinatiivi SaaS-yhtiö, joka toimittaa akaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita. Lue lisää ja varaa esittely osoitteessa tästä.


One Leasing Finland Oy

One Leasing Finland Oy on kotimainen räätälöityjä leasingrahoitusratkaisuja ja -palveluja tarjoava yritys. 

Leasingrahoituksen kohteina ovat henkilö-, paketti- ja kuorma-autot, koneet, laitteet sekä kalusteet. Muiden palveluiden lisäksi One Leasing Finland tarjoaa faktorointia asiakasyritysten positiivisen kassavirran varmistamiseksi. 

One Leasing Finland Oy on perustettu vuonna 2018. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla Aviapoliksen alueella lähellä lentoasemaa.

Yrityksen omistajina on kuusi yrittäjähenkistä, rahoitusalan, yritysrahoituksen, muutosjohtamisen kokenutta ammattilaista ja partneria.

Tutustu tarkemmin yritykseemme, asiakasreferensseihimme sekä tarjoamiimme palveluihin osoitteessa: www.oneleasingfinland.fi ELO

Positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä. 

Elo uskoo, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. 

Elon kattaviin palveluihin: työeläkevakuutuspalvelut, työkykyjohtamisen palvelut, yritysrahoituspalvelut sekä toimitilojen ja asuntojen vuokraus, pääsee tutustumaan >> www.elo.fi

Lue artikkeli: Opastava johtaminen suojaa nuorten työntekijöiden työkykyä ja auttaa yritystä menestymään >>TÄSTÄ


Fennia

Yritysten taloudellisen turvallisuuden kumppani.


Fennian perustamisen juuret ja arvot ovat yrittäjyydessä. Fennia on mukana yrityksen arjessa taloudellisen turvallisuuden kumppanina luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Fennia tarjoaa asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta. 

Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Yrittäjyys yhdistää franchising-toimintaa ja Fenniaa. Fennia näkee franchisingin merkittävänä ja kasvavana yrittäjyyden muotona nyt ja tulevaisuudessa ja heidän kehittämät ratkaisut tukevat yrittäjää toiminnan kaikissa vaiheissa.

 Lue lisää: https://www.fennia.fi/fi/yritykset-ja-yrittajat/

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.


         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. FranCon Franchise Consulting toimii neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistaan franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. FranCon Franchise Consultingin asiakkaita ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi he tarjoavat palveluitaan myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

FranCon Franchise Consulting on tarjonnut franchisingosaamistaan jo vuodesta 1994 lähtien.


       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.


   

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).


 

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »