• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Janne Korhonen on Go On Groupin uusi toimitusjohtaja

Go On yhdistyi hiljattain Feelbackin kanssa tarjotakseen monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaidensa henkilöstön ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Go On Group sisältää näin Go On henkilöstöpalveluiden franchising ketjun sekä Feelback Oy:n asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuspalvelut. 

Uusien tuulien myötä Go On Groupissa aloitti uutena toimitusjohtajana Janne Korhonen.

Aikaisemmin Go On Groupin toimitusjohtajana toiminut Kimmo Salminen jatkaa yhtiön hallituksessa.

Go Onista Korhosella on jo vuosien kokemus, sillä hän on toiminut ketjussa aikaisemmin ketjujohtajana sekä Go On Akatemian rehtorina. Ennen Go Onia Korhonen toimi IT-koulutusyhtiön toimitusjohtajana 17 vuoden ajan.

Yli 20 paikkakunnalla franchisingyrittäjien vetäminä toimiva Go On ketju tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointipalveluja, soveltuvuusarviointeja ja muutosturvavalmennuksia. Go Onin yhdistyttä Feelbackin kanssa, vahvistui ketjun palveluvalikoima lisäten sekä nykyisten että uusien asiakkuuksien kilpailukykyä entistä paremmin.

”Go On ketjun tavoitteena on tukea ketjuyrittäjiään uusilla palveluilla heidän loppuasiakkaiden henkilöstöhaasteiden ratkaisuissa. Nyt saamme samalla kertaa monipuolisen tutkimusnäyttöön perustuvan palveluvalikoiman yrittäjillemme sekä useita palveluyhtiöitä jatkuvan kasvumme tueksi”, Korhonen kertoo.

Franchise News 5.8.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta