• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

JUHO TIMBERGIN KOTIPIZZA -RAVINTOLAVERKOSTO LAAJENEE

Juho Timbergilla (Grebmit Oy) on entuudestaan viisi Kotipizza -ravintolaa Tampereella. 1.10. alkaen nuoren multiyrittäjän liiketoiminta kasvaa entisestään, hänen ottaessaan luotsattavakseen myös kaksi ravintolaa Nokialta.

Vuonna 2014 nuori tamperelainen Juho Timberg kiinnostui franchisinyrittäjyydestä. Hän oli jo lukioajoista alkaen työskennellyt ravintolassa baarimikkona sekä tarjoilijana ja ravintola-ala kiinnosti häntä edelleen. Pohtiessaan vaihtoehtoja franchisingyrittäjyydelle, Kotipizza kiinnosti häntä hyvä- ja pitkämaineisena ketjuna. Lisäksi Tampereelle etsittiin juuri silloin Kotipizza -yrittäjää Tesoman Kotipizza -ravintolaan.

Niin alkoi neuvottelut Kotipizza -ketjun kanssa ja Timberg aloitti Tesoman Kotipizza -ravintolassa yrittäjänä huhtikuussa 2014. Tesoman Kotipizza -ravintolan lisäksi nuori yrittäjä halusi edelleen kasvattaa liiketoimintaansa uusilla Kotipizza -ravintoloilla. Timberg onkin Tesoman Kotipizza -ravintolan jälkeen ottanut luotsattavakseen Tampereella keskimäärin yhden  Kotipizza -ravintolan per vuosi. Hänellä on Tampereella nyt viisi ravintolaa: Tesomalla, Pispalassa, Lielahdessa, Tammelassa ja Sammonkadulla.


Lokakuun 1. päivä Grebmit Oy:n liiketoiminta laajenee entisestään kahdella Kotipizza -ravintolalla. Molemmat ravintoloista sijaitsevat Nokialla. Toinen Nokian Kotipizza -ravintolan on Nuijamiehentie 5:ssa,  Citymarketin yhteydessä oleva ja toinen sijaitsee  Välimäenkatu 12:ssa.

Timbergiä Kotipizza -yrittäjyydessä kiehtoo jatkuva uuden oppiminen. ”Nämä Kotipizza -yrittäjyysvuodet ovat antaneet ja opettaneet todella paljon liiketoiminnasta ja johtamisesta.”, Timberg kertoo. Lisäksi hän iloitsee siitä, että yritys pystyy työllistämään laajalla skaalalla hänen lisäkseen muitakin: ” Meitä on yrityksessä uuden liiketoimintakaupan myötä noin 70 henkilöä töissä. On hienoa, että pystymme tarjoamaan näin monelle henkilölle työpaikan ja tarjoamaan heille mahdollisuuksia myös kehittyä ja edetä urallaan”, Timberg toteaa.

Franchise News 1.10.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta