• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kankaanpäähän avautui uusi Kotipizza-ravintola – yrittäjänä kokenut Kotipizza-yrittäjä Ville Salmi

Kankaanpäähän avautuneen uuden Kotipizza-ravintolan yrittäjänä toimii Kotipizza-multiyrittäjä Ville Salmi, jolla on entuudestaan kuusi Kotipizza-ravintolaa. 

Ville Salmella on pitkä kokemus niin franchisingyrittäjyydestä kuin Kotipizzastakin. Vuonna 1994 Salmi kiinnostui ensimmäisen kerran franchisingyrittäjyydestä. Kotipizza valikoitui ketjuksi, jossa 23-vuotias nuorukainen pääsi aloittamaan franchisingyrittäjänä Tampereen Satamakadulla sijainneessa Kotipizza-ravintolassa.

Kolmen Kotipizza-yrittäjävuoden jälkeen Salmi kaipasi uusia haasteita. Vuonna 1998 hän lähti kahvilayrittäjäksi Arnolds-ketjuun, jossa hänellä oli kaksi kahvilaa Tampereella. Vuonna 2004 Salmi luopui Arnolds-yrittäjyydestä, mutta pysyi edelleen franchisingalalla ryhtyen yrittäjäksi Rolls-ketjuun. Viiden Rolls-yrittäjävuoden aikana Salmi ehti toimia myös Viialan Leipomon jälleenmyyntikahvilayrittäjänä. Rolls-yrittäjyydestä Salmi luopui vuonna 2009, mutta jatkoi edelleen Viialan Leipomon jälleenmyyntikahvilatoimintaa vuoteen 2011 saakka.


Kotipizzaa Salmi ei vuosien myötä kuitenkaan unohtanut, päin vastoin.
”Kun vuonna 2011 avautui mahdollisuus lähteä Kotipizza-yrittäjäksi Lempäälään Ideaparkkiin, tartuin tilaisuuteen. Kotipizza ketjuna oli jo entuudestaan tuttu, ja tunnettuna ja hyvämaineisena ketjuna se kiinnosti edelleen. Myös pizzanpaistotaito oli minulla hallussa yhä”, Salmi muistelee.

Lempäälän Ideaparkissa Salmi aloitti Kotipizza-yrittäjänä marraskuussa 2011. Kokenut yrittäjä halusi kasvattaa liiketoimintaa edelleen ja avasi toisen Kotipizza-ravintolansa Valkeakoskelle syksyllä 2013 ja seuraavana vuonna (2014) jo kolmas avautui Tampereelle Turtolaan. 

Salmen Kotipizza-ravintolaverkosto jatkoi yhä kasvuaan. Vuonna 2016 multiyrittäjä avasi neljännen Kotipizza-ravintolansa Tiiriöön ja seuraavana vuonna (2017) viides avautui Tampereelle, Linnainmaan Koilliskeskukseen ja vuonna 2019 kuudes ravintola avautui Hämeenlinnaan.

Hiljattain, 29.9.2021 Salmi avasi uuden Kotipizza-ravintolansa Kankaanpäähän. ”Kankaanpään Kotipizza-ravintola ollut nyt reilut kaksi viikkoa auki. Ravintolalla on ollut hyvä vastaanotto ja pizzannälkäisiä asiakkaita riittää”, Salmi iloitsee avauksesta.


Salmen Kotipizza-ravintolaverkostolla on työllistävä vaikutus. Kankaanpään avauksen jälkeen Salmen seitsemän Kotipizza-ravintolaa mahdollistavat työpaikan noin 60 henkilölle. ”Pidän tärkeänä, että voin itseni lisäksi mahdollistaa työpaikan myös monelle muulle”, Salmi toteaa.

Franchise News 14.10.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta