• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kare Group ja Kotimaailman avainhenkilöistä muodostuva sijoittajaryhmä ovat ostaneet Kotimaailma -ketjun

Pääomasijoittaja Kare Group sekä Kotimaailma Helsingin, Vantaan ja Espoon yrittäjä Jari Peltola sekä ja Rovaniemen ja Oulun yrittäjät Juho-Matti Pekkala ja Antti Tornberg ovat ostaneet kalustettujen asuntojen majoitustoimintaan keskittyneen franchisingketju Kotimaailman.

Tavoitteena on kasvattaa ketjusta huomattavasti nykyistä suurempi yritys, jonka kautta saa helposti kalustettuja asuntoja koko Suomesta, Pohjoismaista ja muista valituista kohdemaista.

Kotimaailman kasvu perustuu yrittäjälähtöiseen nopeaan ja laadukkaaseen asiakaspalveluun ja tehokkaaseen toimintatapaan. Tällä hetkellä Kotimaailmalla on lähes 500 valmiiksi kalustettua asuntoa noin 40 paikkakunnalla yksiöistä omakotitaloihin. Mikäli valmiista vaihtoehdoista ei sopivaa asuntoa löydy, niin palvelulupaus on, että halutulla asuinalueella sijaitseva asunto on kalustettu 48 tunnissa sopivan asunnon vuokraamisesta.

Ketjun tavoitteena on kasvaa tänä vuonna 8 miljoonan euron liikevaihtoon. Uusia franchisingyrittäjiä ja vuokrattavia kohteita etsitään verkostoon koko ajan lisää.

UUTENA TOIMITUSJOHTAJANA JARI PELTOLA


Kotimaailma -ketjun uutena toimitusjohtajana toimii Jari Peltola. Peltola jatkaa lisäksi myös Helsingin, Vantaan ja Espoon Kotimaailman toimipisteiden johdossa.

“Meidän kauttamme asiakkaat löytävät kalustetun ja hyvin varustellun asunnon vaivattomasti yhdeltä luukulta mistä päin Suomea tahansa. Lisäksi Ruotsiin suuntautuva kysyntä on koko ajan kasvanut ja Ruotsin markkinoille olemme jo vahvasti menossa”, Peltola sanoo.

KARE GROUPIN INVESTOINNIN TAUSTALLA ON VAHVA USKO TOIMIALAN KASVUUN JA KANSAINVÄLISIIN
MARKKINOIHIN.


“Kalustettujen asuntojen tarve kasvaa koko ajan. Yrityksen voimakkaan kasvun lisäksi tavoitteemme on kansainvälistyminen. Ihmisten liikkuminen tulee koronan jälkeen varmasti lisääntymään. Hyvään ja toimintavarmaan palveluumme luottavien asiakkaiden määrä on kovassa kasvussa”, Kare Groupin Jake Aalto sanoo.

Kotimaailma-ketjun myyneet Vesa Kauppila ja Aaro Simell toteavat molemmat olevansa tyytyväisiä siitä, että ketjun uusilla omistajilla on vahva halu kehittää ketjua entisestään ja että nykyiset ketjuyrittäjät ovat jatkossakin hyvissä käsissä. ”Hienoa, että uusilla omistajilla on kova nälkä kasvattaa ja laajentaa toimintaa, tämä lupaa hyvää koko ketjulle”, Kauppila ja Simell toteavat tyytyväisinä.

”Maailmanlaajuinen pandemia aiheutti vielä vuosi sitten haasteita meidänkin toimialueella, mutta olemme kesästä asti ylittäneet ennen koronaa olleita lukuja käyttöasteissa jatkuvasti. Lisäksi ketjun hyvä yhteistyö yritysten ja vakuutusyhtiöiden kanssa on selkeästi lisännyt kysyntää myös paikallisesti. Tästä on erinomaista jatkaa myös paikallisena yrittäjänä Kotimaailma ketjussa” uusi toimitusjohtaja Jari Peltola toteaa.

Franchise News 3.2.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta