• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kiinteistömaailmalla korona-aikana läpimurto digitaalisessa kaupassa

Kiinteistömaailma teki kesäkuussa kaikista käytettyjen asuntojen kaupoistaan lähes 30 prosenttia digitaalisena. 

Kiinteistömaailma -ketjussa digitaalisten kauppojen lanseeraus tapahtui syksyllä 2019, mutta vasta korona-aika toi mukanaan läpimurron. Puolet sellaisista kaupoista, joissa digikauppa on mahdollinen, on myös tehty diginä. 

Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälän mukaan: "Digitaalinen kauppa tehostaa huomattavalla tavalla niin asiakkaiden kuin myös rahoittajien ajankäyttöä. Usean tahon saaminen yhtä aikaa fyysisesti saapuville on aina haasteellista, puhumattakaan tällaisena korona-aikana. Kiinteistönvälittäjiä digitaalinen prosessi auttaa parempaan ja nopeampaan palveluun".

Kyhälä arvioi digitaalisen suuntauksen jatkuvan niin, että vuonna 2021 Kiinteistömaailman kaupoista jo vähintään puolet tehdään digikauppoina. Määrän kasvussa sataan prosenttiin estävät vielä muutamat rajoitteet, kun aivan kaikkia asuntokauppoja ei pysty digitaalisena tekemään. ”Mutta tavanomaiset tilanteet voidaan tehdä digikauppana, ja haluamme tuoda helppouden asiakkaille niin laajasti ja niin nopeasti kuin mahdollista” Kyhälä sanoo.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 12.7.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta