• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kiinteistömaailmalle uusi omistaja

Danske Bank on myynyt Kiinteistömaailma Oy:n kotimaiselle osakeyhtiölle, jonka osakkaina ovat Risto Kyhälä sekä yhtiöittensä kautta Arto Martonen, Kenneth Kaarnimo ja Merasco Real Estate.

Kaupan myötä Kiinteistömaailmalle saadaan yrittäjävetoinen, kiinteistövälitysalan sekä liiketoiminnan digitalisaation asiantuntijoista muodostuva omistajatiimi, jolla on vahva osaaminen ja sitoutuminen yhtiön kehittämiseen ja tulevaisuuden kasvun rakentamiseen. 

Yhteistyö suomalaisen asuntokaupan kehittämiseksi jatkuu Danske Bankin kanssa strategisena kumppanuutena. Danske Bank ja Kiinteistömaailma haluavat yhdessä tarjota suomalaisille entistäkin helpompia ja nopeampia asuntokauppoja Danske Bankin vastatessa rahoituksesta ja Kiinteistömaailman asunnonvälityksestä.

Kaupan myötä Kiinteistömaailma Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi tulee Risto Kyhälä, joka korostaa ettei hyvät kiinteistövälittäjät ole katoamassa mihinkään, vaan päinvastoin. "Kiinteistömaailma on jatkossakin maan parhaimpien yrittäjien ja välittäjien ketju”. Kyhälän mukaan asiakkaan kokemusta voidaan kuitenkin parantaa, välittäjien osaamista tukea ja työtä helpottaa merkittävästi digitaalisilla ratkaisuilla sekä asuntorahoitus- ja kiinteistönvälitysprosesseja voidaan tehostaa huomattavasti nykyisestä.

Danske Bankin Suomen maajohtaja Leena Vainiomäen mukaan digitaaliset ratkaisut ja kumppanuudet ovat Danske Bankin strategian ytimessä ja yhdessä Kiinteistömaailman kanssa Danske Bank jatkaa asuntokaupan kehittämistä ollen merkittävässä roolissa digitaalisen asuntokauppajärjestelmän DIASin rakentamisessa.

Kauppa ei aiheuta muutoksia Kiinteistömaailman franchising-yritysten asemaan, eikä sillä ole välittömiä henkilöstövaikutuksia.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 19.9.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta