• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotipizza-ketju palkitsi Vuoden yrittäjinään Kati Rusasen ja Pasi Rajalan

17.3.2023 pidetyssä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Gaalassa Kotipizza-ketju palkitsi Kati Rusasen ja Pasi Rajalan Vuoden Yrittäjä -palkinnolla. Rusanen ja Rajala palkittiin liiketoimintansa kehittämisestä ja panostuksesta kasvuun.

Kuva: Akifoto

Yrittäjäkaksikko Kati Rusanen ja Pasi Rajala ovat Kotipizza-ketjun suunnannäyttäjiä, jotka ovat johtaneet yritystään suunnitelmallisesti. Rusanen ja Rajala ovat yrittäjinä toimineet yhdessä ketjun kanssa ja heittäytyneet innokkaina uusiin kehityshankkeisiin tuoden samalla mukaan omaa arvokasta näkemystään ja osaamistaan.

Rajalan ura Kotipizza-yrittäjänä alkoi jo 1990-luvun alussa, ja Rusanen liittyi mukaan Kotipizza-yrittäjäksi hieman myöhemmin, vuonna 2000. Kaksikko on laajentanut liiketoimintaansa hyvällä sykkeellä ja vankalla kokemuksella: he ovat tällä hetkellä yrittäjinä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla ja Lohjalla, yhteensä neljässä ravintolassa. Ketju on palkinnut Rusasen ja Rajalan myös aikaisemmin muun muassa myynnin kehittämisestä.

’’Kati ja Pasi ovat intohimoisia yrittäjiä ja todellinen tehotiimi, joista Kotipizza voi olla ylpeä. Omalla esimerkillään he kannustavat muita ketjun sinkku- ja multiyrittäjiä kasvamaan ja kehittymään ja johtavat yritystään pitkäjänteisesti onnistuen erinomaisesti liiketoimintansa kasvattamisessa’’, kertoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.


Kuvassa Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen ja Kotipizzan kaupallinen johtaja Kosti Talala. Lisäksi iloitsemassa voitosta ovat yrittäjät Pasi Rajala ja Kati Rusanen. Kuva: Akifoto

Franchise News 30.3.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta