• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizza -ketjun asiakaslehti painettiin vastuullisesti hiilineutraalisti

Kotipizzan asiakaslehti Quattro Stagioni täydentää ketjun asiakaslähtöisyyttä ja digitaalisten kanavien sisältöjä. Nyt lehdestä on tehty erikoisnumero, joka on painettu koronakevääseen sopivasti hiilineutraalisti. Quattro Stagioni -lehti jaetaan asiakkaille Kotipizzan verkkokaupassa tehtyjen kuljetustilausten mukana.

 

Kotipizza -ketjun kaksi vuotta sitten perustettu lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti sisältää muun muassa Kotipizza-yrittäjien ja ketjun työntekijöiden tarinoita sekä tietoa Kotipizzan uutuustuotteista, raaka-aineista ja vastuullisuustyöstä. 

Nyt lehti on ensimmäistä kertaa painettu täysin hiilineutraalisti. Lehden tuotanto on laskettu sertifioidulla ClimateCalc® -menetelmällä. Lehti tullaan jatkossa aina painamaan hiilineutraalisti.

8-sivuinen Quattro Stagioni -lehden erikoisnumero on keskittynyt lapsille ja perheille suunnattuihin puuhatehtäviin.  Erikoisnumero ilmestyy toukokuun lopulla ja on ravintoloissa viimeistään kesäkuun alussa. Lehteä ei voi lukea ravintolassa paikan päällä koronatilanteen vuoksi, vaan sen saa mukaan verkkokaupasta tehtyihin kuljetustilauksiin.

Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen toteaa: "Lehti on pieni kiitos asiakkaillemme, jotka ovat pysyneet meille uskollisina myös poikkeusaikana. Samalla se on kunnianosoitus yrittäjillemme ja heidän työntekijöilleen, joiden ansiosta ketju on pyörinyt täydellä teholla pelkkien noutojen ja kotiinkuljetusten varassa.”.

Franchise News 28.5.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta