• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizza-ketjun Periksiantamattomat-minidokumenttisarja tuo esille ratkaisuja poikkeusajan koettelemuksiin

Joulukuun ajan Kotipizzan sosiaalisen median kanavilla pyörivä Periksiantamattomat-sarja tuo esille, miten poikkeusajan koettelemuksista voi selvitä ennakkoluulottomilla ratkaisuilla ja toisiamme tukien. 

Poikkeusaika on tavalla tai toisella näkynyt jokaisen suomalaisen elämässä. Eikä koronavirusepidemia ole päästänyt yrittäjiäkään helpolla ja on vaikuttanut moneen alaan. Matkailu- ja ravintola-ala ovat kärsineet rajoituksista ankarasti, tapahtuma-alan yrityksistä valtaosa arvioi liikevaihtonsa putoavan tänä vuonna vähintään puoleen entisestä ja kaikki teollisuusyritykset eivät tule elpymään korona-ajasta. Millä keinoilla koronakriisistä voi selvitä?

Kotipizzan selviytymiskeino koronakriisin iskiessä oli kuljetuksen ja verkkokaupan laajentaminen vain parissa viikossa kymmeniin ravintoloihin, joissa ne eivät ennestään olleet käytössä. Kotipizza-ketju ja ravintoloita johtavat franchisingyrittäjät ovat selvinneet koronakriisistä hyvin, mutta monilla yrittäjien kollegoilla tilanne on toisenlainen. Kuluva vuosi on usealla toimialalla ollut rankkaa taistelua toimeentulosta. Epävarmat ajat jatkuvat yhä. 

Kotipizzan Periksiantamattomat-videosarjan tarkoitus on esitellä eri alojen yrittäjien rohkeita ja luovia tekoja koronaepidemian aiheuttamien vaikeuksien selättämiseksi. Joulukuun ajan Kotipizzan sosiaalisen median kanavilla pyörivä Periksiantamattomat-sarja sisältää yli kymmenen minidokumenttia. Uusia videoita julkaistaan viikoittain ja niitä voi katsoa myös Perfetta.fi-sivustolla. 

Franchise News 8.12.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta