• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizza palkitsi Ala-Malmin yrittäjän Naser Karimin Vuoden tulokas -kunniamaininnalla Kotipizzan Syysseminaari-tapahtumassa

Naser Karimi on toiminut Kotipizza-yrittäjänä lähes 2 vuotta, joista viimeiset 9 kuukautta ansiokkaasti kehittäen Helsingin Ala-Malmin Kotipizzaa.

Kuva: Henri Luoma

Kotipizza-ketju palkitsi 7.11.2023 pidetyssä Syysseminaari-tapahtumassa menestyneitä yrittäjiään.

Vuoden tulokkaaksi palkittiin Naser Karimi, joka toimii Kotipizza-yrittäjänä Ala-Malmilla. Karimi on johtanut ravintolaansa määrätietoisesti ja suurella sydämellä. Analyyttisellä ja ammattitaitoisella otteellaan Karimi on kasvattanut ravintolansa toiminnan erinomaiselle tasolle sekä johtanut työntekijöitänsä ansiokkaasti kasvattaen tehokkaan ja yhteen puhaltavan Kotipizza-tiimin.

”Ketjussamme on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, ravintolan johtamisessa ja asiakaspalvelussa, olipa kyse sitten ravintolassa syödystä tai kotiin kuljetetusta ruokahetkestä. Heidän ravintoloissaan tehdään merkityksellistä työtä parhaassa seurassa”, kertoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.

Syysseminaarissa 7.11.2023 palkittiin Karimin lisäksi myös muita Kotipizza-yrittäjiä mm. vuoden paikallisena vaikuttajana, vuoden kuljettavana ravintolana ja vuoden yrittäjänä. Lisäksi seminaarissa palkittiin yrittäjiä myynnin kasvun perusteella.


Kuvassa Kotipizzan myyntipäällikkö Kimmo Rantamäki ja yrittäjä Naser Karimi. Kuva: Henri Luoma

Franchise News 13.11.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta