• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotipizza-työntekijöistä yrittäjiksi - Sorhabbali ja Juwel aloittivat uusina yrittäjinä Lahden Trion Kotipizzassa

Lahden kauppakeskus Trio Kotipizza sai uudet yrittäjät, kun Arshed Mannan Sorhabbali ja Sraman Juwel aloittivat siellä yrittäjinä 21.3.2022. Sorhabbalilla ja Juwelilla on molemmilla jo vuosien kokemus Kotipizzassa työskentelystä.

Ennen Kotipizza-yrittäjyyttä sekä Arshed Mannan Sorhabbali että Sraman Juwel olivat ehtineet työskennellä vuosia Kotipizzassa työntekijän ja ravintolapäällikön tehtävissä. Sorhabbalin opiskellessa ammattikoulussa maalariksi hän oli töissä opiskeluidensa ohella Hakunilan Kotipizzassa, jossa myös Sraman Juwel työskenteli. Myöhemmin kaksikko oli töissä samaan aikaan myös Sipoon Kotipizzassa. Sorhabbali ehti Hakunilan ja Sipoon Kotipizza-työskentelyajan olla töissä myös Helsingissä Töölöön Kotipizzassa.


Sraman Juwel (vasemmalla) ja Arshed Mannan Sorhabbali (oikealla) olivat kartuttaneet Kotipizza-työkokemusta vuosia ennen yrittäjiksi ryhtimistä.

Vuosien Kotipizzassa työskentelyajan jälkeen Sorhabbali ja Juwel kiinnostuivat Kotipizza-yrittäjyydestä. Pitkä kokemus Kotipizzassa työskentelystä ja Kotipizza hyvämaineisena ketjuna innostivat yrittäjyyteen. Kun mahdollisuus lähteä Kotipizza-yrittäjiksi Lahden kauppakeskus Trioon tuli, kaksikko tarttui tilaisuuteen. Sorhabbali ja Juwel aloittivat Kotipizza-yrittäjinä Lahden Triossa 21.3.2022.


Sorhabbali ja Juwel iloitsevat siitä, että ketju on mahdollistanut heille kehittymisen ja tarjonnut urapolun edetä työntekijöistä yrittäjiksi. ”Mielestämme Kotipizzassa parasta on brändi, tunnettuus sekä ketjun tuki taustalla”, yrittäjäkaksikko toteaa.

Franchise News 25.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta