• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizzan Berlusconi-pizza puhututtaa Italiassa

Maailman parhaaksi valittu Kotipizzan Berlusconi-pizza on noussut jälleen italialaisten lehtien huomioon. Otsikolla ’’Miksi Berlusconi on niin suosittu Sanna Marinin Suomessa’’ lehdet kertovat, että Berlusconi pitää edelleen pintansa Kotipizzan suosikeissa. 

kuvat: Jacopo Fontaneto, teksti: Nelli Sajakoski

Pizzan juuret juontavat vuoteen 2008, jolloin Kotipizzan edustajat voittivat Berlusconi-pizzalla kansainvälisen America’s Plate International Pizza Competition -kilpailun New Yorkissa. Italialaisetkin voittaneen Berlusconin resepti on pysynyt lähes samana siitä lähtien. Kotimaisia kantarelleja, savuporoa ja tuoreita punasipuleita sisältävä runsaskuitupohjainen pizza on edelleen Kotipizzan myydyimpien pizzojen listalla.


Berlusconi-pizzan nimi on saanut useasti kansainvälistä huomiota ja jälleen kerran Kotipizza on noussut useamman italialaisen lehden otsikoihin. Uutisointiin lukeutuu muun muassa kaksi merkittävää italialaista sanomalehteä, La Stampa ja La Repubblica, jotka kirjoittivat Berlusconi-pizzan menestystarinasta 24.8.2022.

Otsikolla ’’Miksi Berlusconi on niin suosittu Sanna Marinin Suomessa’’ lehdet kertovat, että Berlusconi pitää edelleen pintansa Kotipizzan suosikeissa. Uutisjuttu kertoo politiikasta kumpuavan nimen tarinaa sekä Kotipizzan historiaa. Jutussa Kotipizzan laatu- ja ruokaturvallisuuspäällikkö Heikki Sikström kertaa asiantuntevasti Berlusconi-pizzan syntyä ja nimeen johtaneita tapahtumia. Lehteen on myös kuvattu Kauniaisten Kotipizzassa video, jossa Kotipizza -franchisingyrittäjä Mirko Kekkonen näyttää taitonsa Berlusconi-pizzan valmistuksessa.

Katso alkuperäiset uutiset alla olevista linkeistä.

La Stampala Repubblica ja la Repubblica

Franchise News 31.8.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta