Kotipizza-ketju palkitsi Hyvinkään ravintolapäälliköt vastuullisesta toiminnasta

Kotipizza-ketjun Syysseminaari-tapahtumassa ketju palkitsi ensimmäistä kertaa ravintolan vastuullisesta toiminnasta Vastuullisuuden suunnannäyttäjät -palkinnolla.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Syysseminaari-tapahtumassa. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnistä, parhaasta keskiostoksen kehityksestä sekä parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä. Lisäksi palkitaan yrittäjiä ja työntekijöitä erikoispalkinnoilla.

Vastuullisuuden suunnannäyttäjät -palkinto myönnettiin Hyvinkään Kotipizza-ravintolan ravintolapäälliköille Moona Laaksolle ja Suvi Sokkiselle. Moona Laakso ja Suvi Sokkinen työskentelevät ravintolapäälliköinä Hyvinkään Kotipizzassa. Moona johtaa ravintolan henkilökuntaa ja Suvi vastaa ravintolan sosiaalisen median sisällöistä ja asiakaspalautteista. Hyvinkään ravintola on yksi lokakuussa Kotipizza-ketjulle käyttöön otetun ruokahävikkipalvelun ResQ Clubin pilottiravintoloista. Moona ja Suvi ovat olleet aktiivisesti kehittämässä palvelua Kotipizza-ketjun konseptiin sopivaksi.

Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen kertoo Kotipizzan toiminnan perustuvan vastuullisuuteen ja siksi ketjun missio on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Tervanen sanoo, että "Vastuullisuus toteutuu ketjussa konseptin ja sen kehittämisen kautta. Kehitystyöhön tarvitaan ennakkoluulottomia ja innokkaita ihmisiä, jotka ovat valmiita testaamaan ja kehittämään uusia ideoita tiiviissä yhteistyössä ketjun kanssa. On uskomattoman hienoa, miten nuoret työntekijämme Moona ja Suvi ovat ottaneet vastuullisen toimintatavan kehittämisen huomioon omassa päivittäisessä työssään”.

Hyvinkään Kotipizza-ravintolan franchisingyrittäjä Kati Rusanen kertoo olevansa ylpeä Moonasta ja Suvista ja sanoen: "Ihailen heidän sitoutumistaan työhönsä ja ketjuun ja asennettaan vastuullisuuteen”.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 31.10.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta