• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotipizzat toimivat poikkeustilanteessa nouto- ja tilausravintoloina

Kotipizza -ketju on mukauttanut palveluitaan vastuullisesti poikkeustilanteeseen sopiviksi. Pizzaa saa edelleen, mutta nyt ainoastaan joko noutamalla tai tilaamalla.

Kotipizzan kivijalkaravintolat toimivat nyt toistaiseksi yksinomaan nouto- ja tilausravintoloina. Asiakkailla ei poikkeustilanteesta johtuen ole mahdollisuutta ruokailla ravintoloiden tiloissa. Myös Kotipizzan kuljetuspalvelua on laajennettu poikkeustilanteessa voimakkaasti niin, että kaikki ketjun kivijalkaravintolat tarjoavat nyt kuljetusta. Lisäksi monien ravintoloiden kuljetusaluetta on laajennettu.

 

Kotipizzan asiakkaat ovat yhä tervetulleita ravintoloihin noutamaan tilauksiaan, mutta he eivät saa ruokailla ravintolatiloissa. Ravintolatiloihin ei myöskään saa tulla ryhmissä eikä niihin saa jäädä oleskelemaan tarpeettomasti. Kotipizzan henkilökunta huolehtii myös, että asiakkaat pitävät toisiinsa riittävät turvavälit.

Tilaukset tapahtuvat ensisijaisesti Kotipizzan verkkokaupassa osoitteessa kotipizza.fi. Verkkokaupassa voi maksaa joko verkkopankin tai mobiilimaksun välityksellä, luottokortilla tai sähköisellä lahjakortilla. Noutaessa asiakas voi maksaa myös lähimaksulla, mutta käteismaksuja ei oteta toistaiseksi lainkaan vastaan.

Kotipizza-yrittäjät ja heidän henkilökuntansa ovat saaneet yksityiskohtaiset ohjeet hygienian noudattamisesta ravintoloissa sekä ravintolatilojen tehostetusta puhdistamisesta ja kosketuspintojen desinfioinnista. Myös asiakkailla on mahdollisuus pestä tai desinfioida kätensä ravintolassa useimmissa ravintoloissa.

Liikenneasemilla sijaitsevat Kotipizzan toimipisteet soveltavat uusia turvallisuuskäytäntöjä niiltä osin kuin se on mahdollista kokonaistoiminnan kannalta.

Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo, että: ” Poikkeustilanteessa jokaisen yrityksen täytyy pyrkiä toimimaan mahdollisimman normaalisti, mutta samalla ehdottoman vastuullisesti. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on nyt kaikkein tärkeintä. Siksi noudatamme hallituksen kehotusta ja siirrymme pelkkään nouto- ja kuljetustoimintaan jo ennen kuin asiaa koskeva laki astuu voimaan. Olemme olleet yhteydessä myös toisiin ravintolaketjuihin, ja myös osa heistä toimii asian suhteen etuajassa.” 


Franchise News 7.4.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta